Spice up your trip!

Een rondreis door Oost-Amerika is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Privé zeiltocht bij zonsondergang Cape Cod
Zeiltocht Cape Cod
Beleef de kustlijn van Cape Cod vanaf het water met een prachtige zeiltocht. Aan het einde van de middag stap je aan boord van een privé zeilboot en ontmoet je jouw kapitein bij Wellfleet Harbour. De kapitein zal je de komende 2,5 uur naar de mooiste plekken op het water brengen. Bij het vallen van de avond verdwijnt de zon langzaam achter de horizon, waardoor je een schitterende zonsondergang vanaf de zeilboot meemaakt. Proost met je reisgezelschap, op het dek, op een onvergetelijke belevenis!   
Indicatieprijs:    € 43,- p.p.
Duur:                Circa 2,5 uur

Boston Duck Tour
Ducktour Boston
Verken Boston op een wel hele bijzondere manier! Met de Duck Tour kun je de stad Boston zowel vanaf het land als vanaf het water bewonderen. De ‘Duck’ is een gerenoveerd voertuig uit de Tweede Wereldoorlog die zowel over land kan rijden als in het water kan varen! Dit is de ultieme manier om alle bezienswaardigheden in Boston te bekijken vanuit verschillende perspectieven. Een gids zal je aan boord van de ‘Duck’ informatie geven over alles wat er om je heen te zien is in de stad.
Indicatieprijs:    € 37,- p.p.
Duur:                Circa 1,5 uur 

Spooktocht in Boston
Spooktocht BostonBereid je voor op Boston’s meest beruchte griezeltocht. Bij het vallen van de avond kom je meer te weten over de duistere geschiedenis van de stad Boston met een twee uur durende spokentocht. Het eerste gedeelte van de tocht ga je met een spookbus door de meest roemruchte wijken. Onderweg vertelt jouw gids, een voormalig grafdelver je over mysterieuze en spannende spookverhalen die zich in Boston hebben afgespeeld. Het tweede gedeelte van de tocht leg je te voet af. Je bezoekt Boston’s veelbesproken kerkhoven en je komt op de meest onheilspellende plaatsen van de stad. Pas op: deze tour is niet geschikt voor bangeriken! 
Indicatieprijs:    € 36,- p.p. 
Duur:                Circa 2 uur 

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Combineer kust en binnenland

Een rijke historie, cultuur en prachtige landschappen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know