Over ons

Over ons

Beleef Reizen is specialist in individuele rondreizen naar verre bestemmingen. Op onze websites inspireren we je met een aantal voorbeeldreizen en met interessante informatie over wat je allemaal tijdens je reis kunt beleven!

Al onze reizen zijn maatwerk, dus op basis van jouw wensen en voorkeuren maken we een reisvoorstel voor je. En het leukste is misschien wel dat we je uitnodigingen in onze Beleefwinkel om jouw reis van dag tot dag aan je te presenteren op groot scherm. Zo krijg je een voorproefje van wat je te wachten staat. Samen creëren wij jouw ideale reis.

Al vijf keer 'beste reisburo van het jaar'

Beleef Reizen is een merknaam van Disma Reizen. We hebben altijd al een innoverende blik op de reiswereld gehad en staan bekend als vooruitstrevend in de branche. We zijn trots op de titel Beste Reisburo van het jaar welke we al vijf keer in ontvangst hebben mogen nemen. Daarnaast zijn we bekroond met een ZooverAward voor Best Gewaardeerde Reisbedrijf én Beste Reisbureauketen.

Vakantie met garanties

Disma Reizen is aangesloten bij het ANVR, SGR en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Dat betekent dat je reis of vakantie onder de best denkbare garanties wordt uitgevoerd.

  • ANVR
    Met je vakantie neem je geen risico’s. Je wilt een betrouwbare partner. Beleef Amerika is zo’n partner en onderstreept dit door haar lidmaatschap van het ANVR 
  • SGR
    Beleef Amerika is een merknaam van Disma Reizen, welke erkend lid is van het SGR. Je weet dat je reservering bij ons in goede handen is. 
  • Stichting Calamiteitenfonds
    We zijn aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de voorwaarden van deze garantieregeling vallen onze reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. 
Nice 2 know