Over ons

Over ons

Beleef Reizen is specialist in individuele rondreizen naar verre bestemmingen. Op onze websites inspireren we je met een aantal voorbeeldreizen en met interessante informatie over wat je allemaal tijdens je reis kunt beleven!

Al onze reizen zijn maatwerk, dus op basis van jouw wensen en voorkeuren maken we een reisvoorstel voor je. En het leukste is misschien wel dat we je uitnodigingen in onze Beleefwinkel om jouw reis van dag tot dag aan je te presenteren op groot scherm. Zo krijg je een voorproefje van wat je te wachten staat. Samen creëren wij jouw ideale reis.

De combinatie van de maatwerk expertise van het Beleef Reizen team en het wereldwijde netwerk van TUI staan garant voor onvergetelijke, unieke reizen, tegen scherpe prijzen en met de zekerheid die een wereldwijde speler als TUI jou als klant kan bieden.

Vakantie met garanties

Beleef Reizen is aangesloten bij het ANVR, SGR en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Dat betekent dat je reis of vakantie onder de best denkbare garanties wordt uitgevoerd.

  • ANVR
    Met je vakantie neem je geen risico’s. Je wilt een betrouwbare partner. Beleef Reizen is zo’n partner en onderstreept dit door haar lidmaatschap van het ANVR 
  • SGR
    Beleef Reizen is een merknaam van TUI Nederland, welke erkend lid is van het SGR. Je weet dat je reservering bij ons in goede handen is. 
  • Stichting Calamiteitenfonds
    We zijn aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de voorwaarden van deze garantieregeling vallen onze reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. 
Nice 2 know