Best of New England - Oost Amerika

In korte tijd het favoriete rondje

1 Aankomst Boston Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Boston. Je haalt de auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Boston 0 km

Boston is een sfeervolle stad met veel historie. De ideale manier om alle historische gebouwen te bezichtigen is door de Freedom Trail te lopen. Via deze 4 km route passer je 16 historische plaatsen in Boston. Deze wandeling wordt aangegeven met een rode lijn op de stoep.

3 Boston - Kennebunkport 144 km

Vandaag reis je noordwaarts naar het authentieke stadje Kennebunkport. Dit stadje is vooral bekend geworden vanwege het zomerhuis dat oud president George Bush hier bezit.

4 Kennebunkport - Bar Harbor 290 km

Bar Harbor is een klein kuststadje dat welgestelde Amerikanen tijdens de vakanties goed weten te vinden. Het is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Acadia National Park. Geniet in Acadia NP van de ruige kustlijn, de pitoreske dorpjes, de groene heuvels en de prachtige meren. Northeast Harbor wordt gezien als één de mooiste plekjes aan de kust van Maine. Southwest Harbor kenmerkt zich door de haven met prachtige jachten en de vele zeilboten.

5 Bar Harbor 0 km

Vanuit de haven vertrekken boten voor walvissen excursies. Of rijdt de 43 kilometer lange ‘Loop Road’ over het noordoostelijk deel van Mount Desert Island of breng een bezoek aan Jordan Pond, één van de mooiste meren in dit gebied. Hier kun je wandelen en kanoën. In het Jordan Pond House kun je genieten van de thee met popovers (heerlijke gebakjes). Wie van uitzichten houdt, doet er goed aan de korte rit naar de top van Cadillac Mountain te rijden.

6 Bar Harbor - White Mountains 310 km

‘s Winters zijn de White Mountains een populaire wintersportbestemming. ’s Zomers komt men hier graag om te genieten van de natuur welke bekend staat om haar watervallen, grotten en bossen.

7 White Mountains - Stowe 200 km

Vandaag rijd je richting de Canadese grens, naar het stadje Stowe. Ingesloten tussen de Green Mountains vormt dit een erg divers gebied, er is voor ieder wat wils. De Family von Trapp Lodge (van de Sound of Music film), de Ben & Jerry’s fabriek, musea, treinroutes, watervallen, grotten, en zelfs pretparken.

8 Stowe - Williamstown 260 km

Williamstown is een goede uitvalsbasis om de Green Mountains te bezichtigen. Het is een sprookjesachtige, sfeervolle en historische studentenstad met een prachtige ligging tussen de Berkshire heuvels. Vooral in de herfst is dit park zeer populair, wanneer de bergen in vuur en vlam lijken te staan vanwege haar kleuren.

9 Williamstown - Middletown 225 km

Vanwege de grote reisafstand naar Cape Cod kun je overnachten in Middletown. De route gaat door prachtige natuur dus dat is weer een dag om van te genieten!!

10 Middletown - Cape Cod 145 km

Het is mogelijk om vandaag New Haven aan te doen om de universiteit van Yale te bezichtigen maar wie graag zo snel mogelijk naar Cape Cod wenst te gaan, laat deze stad voor wat het is. Cape Cod of eenvoudigweg ‘The Cape’ is een schiereiland met een landelijk karakter waar je, vooral aan de oostkant, mooie stranden vindt. In het noordoosten ligt Provincetown, DE uitvalsbasis om dolfijnen en walvissen te spotten.

11 Cape Cod 0 km

Cape Cod staat ook bekend om haar keuken. Laat de kans niet liggen om het lokale menu uit te proberen door de heerlijke kreeften te proeven. Vanuit Hyannis gaan er ferries naar de zuidelijk gelegen eilandjes zoals Nantucket en Martha's Vineyard. Huur een fiets op Nantucket en geniet van de heerlijke sfeer op het eiland.

12 Cape Cod - Boston 115 km

Je rijdt terug naar Boston, de plek waar de rondreis begon. Geniet nog van het gezellige stadshart met haar historische bezienswaardigheden.

13 Vertrek Boston Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven en levert je huurauto in. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Deze rondreis is natuurlijk ook mogelijk per camper. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen je er graag bij! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Combineer kust en binnenland

Een rijke historie, cultuur en prachtige landschappen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know