Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Vanaf 2 juni is het weer mogelijk om een afspraak te maken met één van onze reisspecialisten in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Best of New England - Oost Amerika

In korte tijd het favoriete rondje

1 Aankomst Boston Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Boston. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Boston 0 km

Boston is een sfeervolle stad met veel historie. De ideale manier om alle historische gebouwen te bezichtigen is door de 4 km lange Freedom Trail te lopen.

3 Boston - Kennebunkport 144 km

Vandaag reis je noordwaarts naar het authentieke stadje Kennebunkport. Dit stadje is vooral bekend geworden vanwege het zomerhuis dat oud president George Bush hier bezit.

4 Kennebunkport - Bar Harbor 290 km

Bar Harbor is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Acadia National Park. Geniet in Acadia NP van de ruige kustlijn, de groene heuvels en de prachtige meren.

5 Bar Harbor 0 km

Bar Harbor is een klein kuststadje die welgestelde Amerikanen tijdens de vakanties goed weten te vinden. Vanuit de haven vertrekken boten voor walvissen excursies.

6 Bar Harbor - White Mountains 310 km

‘s Winters zijn de White Mountains een populaire wintersportbestemming. ’s Zomers komt men hier graag om te genieten van de natuur, zoals haar watervallen, grotten en bossen.

7 White Mountains - Stowe 200 km

Vandaag rij je richting de Canadese grens naar het stadje Stowe, dat voor ieder wat wils heeft. De Family Trapp Lodge, de Ben & Jerry’s fabriek en de skipistes zijn hier de hoogtepunten.

8 Stowe - Williamstown 260 km

Williamstown is een goede uitvalsbasis om de Green Mountains te bezichtigen. Vooral in de herfst is dit park zeer populair, wanneer de bergen in vuur en vlam lijken te staan vanwege haar kleuren.

9 Williamstown - Middletown 225 km

Vanwege de grote reisafstand naar Cape Cod overnacht je in Middletown.

10 Middletown - Cape Cod 145 km

Cape Cod ligt aan de zuidelijke oever van Massachusetts en bestaat uit 15 steden en twee eilanden. Er zijn hier prachtige stranden en ongerepte landschappen.

11 Cape Cod 0 km

Cape Cod staat ook bekend om haar keuken. Laat de kans niet liggen om het lokale menu uit te proberen door de heerlijke kreeften te proeven.

12 Cape Cod - Boston 115 km

Je rijdt terug naar Boston, de plek waar de rondreis begon. Geniet nog van het gezellige stadshart met haar historische bezienswaardigheden.

13 Vertrek Boston Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven en levert je huurauto in. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:


Genoemde vanaf-prijzen gelden voor het landarrangement en zijn exclusief vluchten en autohuur. Maak een afspraak voor meer info, aanpassingen in de routes en een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.395,-
advies op maat offerte

Combineer kust en binnenland

Een rijke historie, cultuur en prachtige landschappen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know