Best of New England - Oost Amerika

Ontdek waarom je keer op keer terug gaat naar New England


New England kent een rijke geschiedenis met culturele bezienswaardigheden, fascinerende steden, pittoreske dorpjes en vele outdoor activiteiten. Een rondreis door deze regio laat je weer een totaal andere kant van het diverse Amerika zien.

Ontdek witte zandstranden, vuurtorens, uitgestrekte meren, een panoramisch uitzicht op de bergen en de kades met restaurants waar je de befaamde Seafood Chowder, kreeft en bosbessen taart proeft.

Je rondreis begint in de geweldige stad Boston. Vanuit hier combineer je mooie hotspots aan de kustlijn en bezoek je charmante plaatsen in het binnenland. Natuur en gastvrijheid hebben de boventoon deze reis. 

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Combineer kust en binnenland

Een rijke historie, cultuur en prachtige landschappen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know