Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Vanaf 2 juni is het weer mogelijk om een afspraak te maken met één van onze reisspecialisten in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Best of New England - Oost Amerika

Ontdek waarom je keer op keer terug gaat naar New England


New England kent een rijke geschiedenis met culturele bezienswaardigheden, fascinerende steden, pittoreske dorpjes en vele outdoor activiteiten. Een rondreis door deze regio laat je weer een totaal andere kant van het diverse Amerika zien.

Ontdek witte zandstranden, vuurtorens, uitgestrekte meren, een panoramisch uitzicht op de bergen en de kades met restaurants waar je de befaamde Seafood Chowder, kreeft en bosbessen taart proeft.

Je rondreis begint in de geweldige stad Boston. Vanuit hier combineer je mooie hotspots aan de kustlijn en bezoek je charmante plaatsen in het binnenland. Natuur en gastvrijheid hebben de boventoon deze reis. 

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.125,-
advies op maat offerte

Combineer kust en binnenland

Een rijke historie, cultuur en prachtige landschappen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know