Top 5 steden tijdens je rondreis door Amerika

Top 5 steden tijdens je rondreis door Amerika

Top 5 steden tijdens je rondreis door Amerika

Op 25 February 2019.

Wanneer je rondreis door Amerika is de afwisseling tussen natuurparken en geweldige steden iets wat je reis echt onvergetelijk zal maken. Of je nu door Oost, West of Zuid Amerika reist, er zijn wat ons betreft een paar steden die je zeker in je route wilt opnemen.

Een bezoek aan New York City staat voor velen op nr 1! Met beroemde attracties zoals Times Square, Central Park en het Empire State heeft NYC misschien wel meer te bieden dan enige andere plek op aarde, zeker in Amerika. De vijf stadsdelen The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens en Staten Island kennen stuk voor stuk hun eigen hotspots die je gezien moet hebben. Bezoek New York tijdens een stedentrip of begin of eindig je rondreis in de Big Apple!

San Francisco trakteert je op een eigen selectie van niet te missen bestemmingen, geweldige restaurants, culturele hotspots en onvergetelijke activiteiten. De Golden Gate Bridge, Alcatraz, Fisherman’s Wharf, de Cable Cars en de ‘Painted Ladies’. Streep ze allemaal af tijdens je bezoek aan deze heerlijke, beetje Europees aandoende stad.

Een stad die we in veel films en series voorbij zien komen, Los Angeles. Er is hier ontzettend veel te zien en te beleven. Favoriete highlights zijn de Universal Studios, het Griffith Park & Griffith Observatory, Hollywood, Santa Monica en de originele ‘Farmers Market’. Glitter & Glam, je kijkt je ogen uit hier! Start je hier je rondreis, dan acclimatiseer je eerst een paar dagen in LA en heb je de ‘American way of living’ meteen te pakken.

De stad biedt prachtige highlights voor elk soort bezoeker en kent een levendige (en heerlijke) eetcultuur, musea vol geschiedenis en nog veel meer. Een kijkje bij het Capitool, het Witte Huis etc.

De mooie stranden en de levendige stad Miami zullen je niet snel vervelen. Van South Beach tot Sunny Isles, van Downtown tot Little Havana, je zult hier genieten van de zon en alle bruisende activiteiten die de stad te bieden heeft. In de ‘achtertuin’ van de stad liggen de bekende Everglades die een leuke afwisseling bieden. Miami is bovendien een bekend startpunt voor het maken van een onvergetelijk cruise door de Caribbean!

Natuurlijk ontbreken nog een aantal geweldige steden in dit rijtje. Wat dacht je van New Orleans, Chicago, Las Vegas, Philadelphia en San Diego? Genoeg redenen om Amerika keer op keer opnieuw te ontdekken…Zelf heb ik afgelopen jaar een bezoek aan New York en Washington gecombineerd als uitgebreide citytrip!