Spice up your trip!

Een rondreis door de Zuidelijke Staten is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

World of Coca-Cola in Atlanta
World of Coca ColaKom alles te weten over de beroemdste frisdrank ter wereld! Ontdek de geschiedenis van Coca Cola, bekijk hoe de flessen gemaakt worden en probeer het geheime recept van Coca Cola te ontrafelen! Bekijk tentoonstellingen over alle reclamecampagnes, proef verschillende cola smaken en kom meer te weten over het productieproces. De Coca Cola tour in Atlanta is de enige plek ter wereld waar je alles te weten komt over ’s werelds bekendste frisdrankmerk.   
Indicatieprijs:    € 16,- p.p. 
Duur:                Dagentree

Spokentocht in Charleston
Spokentocht in CharlestonNeem een kijkje in de schaduwrijke geschiedenis van de stad Charleston met een anderhalf uur durende wandeltocht midden in de nacht! Je wandelt langs de meest onheilspellende plaatsen van de stad, zoals de donkere steegjes in de binnenstad. Tijdens de tocht hoor je spookachtige verhalen van je gids terwijl je begraafplaatsen bezoekt. Pas op: deze tour is niet geschikt voor bangeriken! 
Indicatieprijs:    € 21,- p.p. 
Duur:                Circa 1,5 uur

Jack Daniels Brewery
Jack Daniels BrouwerijOntdek de historische Jack Daniels brouwerij met een excursie vanuit Nashville. Bij de Jack Daniels brouwerij kun je een kijkje nemen in het bezoekerscentrum, het vroegere kantoor van Jack Daniels en de machines waarmee dit bijzondere drankje gebrouwen werd. Er is ook vrije tijd om het nabijgelegen stadje Lynchburg te bezoeken voor een lunch, de winkels of haar bezienswaardigheden. Uiteraard is er de mogelijkheid om de Jack Daniels whiskey te proeven!
Indicatieprijs:    € 78,- p.p. 
Duur:                Circa 7 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Maak kennis met de typisch zuidelijke gastvrijheid

Beleef de diepe historie van het Zuiden

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know