Best of the South - Zuidelijke Staten

Rondreis 'Best of the South' - ontdek de Zuidelijke Staten


Geniet van de muziek en de historie van het diepe zuiden. Deze reis door de zuidelijke staten zal je laten kennismaken met de typische gastvrijheid en cultuur van deze regio. Hier beleef je weer een totaal 'anders Amerika' als bijvoorbeeld in de westelijke of oostelijke staten van dit land. 

Deze rondreis brengt je langs de mooiste steden in de staten Georgia, North- en South Carolina, Florida, Alabama, Louisiana en Mississippi. Je start in Atlanta en rijdt via de Oostkust door het noorden van Florida. Vervolgens reis je weer omhoog het land in, terug naar Atlanta.

Het is echt een mooie combinatie van cultuur en geschiedenis in New Orleans en in de muzieksteden Memphis en Nashville. De stranden bij Amelia Island en de natuur bij de Great Smokey Mountains maken je rondreis heel divers en onvergetelijk.

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. En ben je een echte muziekliefhebber? Dan hebben we nog drie andere suggesties voor je. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Maak kennis met de typisch zuidelijke gastvrijheid

Beleef de diepe historie van het Zuiden

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know