Best of the South - Zuidelijke Staten

Best of the South - Hurry up

1 Aankomst Atlanta Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Atlanta. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Atlanta - Asheville 335 km

De eerste stop van de rondreis is Asheville, een levendige plaats vol met vertier. Asheville heeft een Europese uitstraling en is vaak het decor geweest van bekende films.

3 Asheville - Charleston 430 km

Vandaag ontdek je in Charleston de vele historische plekken die deze stad te bieden heeft. Het hoogtepunt van de stad is het State Capitol van West Virginia.

4 Charleston - Savannah 174 km

Bezoek je Savannah, dan proef je echt de Zuidelijke sfeer van Amerika. Een charmante stad vol kunst, architectuur en een heerlijke lokale keuken.

5 Savannah - Amelia Island 205 km

Aan het strand, wandelend in de natuur, op het water, in het historische gedeelte of op de golfbaan, Amelia Island heeft voor een ieder wat wils!

6 Amelia Island - Tallahassee 314 km

Vandaag reis je naar het westen richting Tallahassee, een echte studentenstad. Vergeet niet om naar het observatieplatform van het capitool gebouw te gaan, hier heb je een prachtig uitzicht!

7 Tallahassee - Fort Walton Beach 265 km

Fort Walton Beach is een familievriendelijke bestemming waar kinderen zich helemaal thuis voelen. Bezoek een van de vele attractieparken, musea, aquaria of geniet aan het strand!

8 Fort Walton Beach - New Orleans 395 km

New Orleans is waarschijnlijk de meest multiculturele stad van Amerika, veel culturen hebben hier hun invloeden achtergelaten. New Orleans in een paar woorden: lekker eten, muziek en relaxen.

9 New Orleans 0 km

Loop door Bourbon Street en geniet van alles muziek en gezellige bars. De wijk French Quarter is het drukst bezocht, hier zijn veel restaurants, bars en winkels te vinden.

10 New Orleans - Natchez 275 km

Aan de rivier de Mississippi ligt het oude plaatsje Natchez. Hier tref je kleine eilandjes en moerassen bij de oevers aan.

11 Natchez - Vicksburg 116 km

Ga terug in de tijd met een bezoek aan Vicksburg. In het verleden is Vicksburg vaak het decor geweest van gevechten. Veel bezienswaardigheden staan in het teken van het verleden.

12 Vicksburg - Memphis 358 km

Memphis, de stad van Martin Luther King en natuurlijk Elvis Presley. Memphis is de thuisbasis van de bluesmuziek. Breng een bezoekje aan Graceland en muziekstudio SUN.

13 Memphis - Nashville 341 km

Van Ed Sheeran tot Elvis Presley, dit is een echte ‘Music City’. Breng een bezoek aan de Country Music Hall of Fame, het Johnny Cash Museum of de Jack Daniels brouwerij!

14 Nashville - Atlanta 400 km

Vandaag rij je terug naar Atlanta. Misschien nog wat laatste shopping activiteiten voordat je morgen het vliegtuig terug neemt. Je levert vandaag ook je auto in.

15 Vertrek Atlanta Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Deze rondreis is natuurlijk ook mogelijk per camper. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen je er graag bij! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Maak kennis met de typisch zuidelijke gastvrijheid

Beleef de diepe historie van het Zuiden

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know