Spice up your trip!

Een rondreis door Amerika is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

7 Mile Float

7 Mile FloatVanuit Jackson kun je deelnemen aan de 7 Mile Float. Met deze excursie kun je raften over de Snake River terwijl het landschap van Grand Teton National Park aan je voorbij trekt. Trotseer de woeste wateren en laat je meedrijven door het water, maar vergeet ook niet te genieten van de uitzichten op besneeuwde bergtoppen, bossen en al het andere natuurschoon.  
Indicatieprijs:    € 67,- p.p. 
Duur:                Circa 2,5 uur

Top of the World
Surfles Santa MonicaVanuit Estes Park kun je in een grote 4x4 wagen stappen waarbij een lokale gids je de mooiste plekken van Rocky Mountain National Park laat zien. Je maakt diverse tussenstops bij mooie uitzichtpunten en bezienswaardigheden en de gids zal je er meer over vertellen.    
Indicatieprijs:    € 81,- p.p.
Duur:                Circa 3 uur

Ziplinen bij de Black Hills 
Antelope Canyon TourVoel je als Tarzan in Amerika tussen de hoge bomen. Ga ziplinen in de omgeving Black Hills. Al bunggelend aan een koord raas je voorbij aan grote rotsen en over bomen. Een leuk actief uitje met kinderen, maar ook zeker voor volwassenen. Excursie is vanuit Keystone. 
Indicatieprijs:    € 85,- p.p. 
Duur:                Circa 2 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Beleef 'The Rockies'

Voel je thuis tussen de bergen van 'The Rockies'

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know