Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Vanaf 2 juni is het weer mogelijk om een afspraak te maken met één van onze reisspecialisten in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Rocky Mountain Explorer

Rocky Mountain Explorer


Welkom in dit authentieke stuk Amerika van de stoere cowboys, indianenverhalen en de ruige rotsformaties. Beleef 'The Rockies' met een auto- of camperrondreis en voel je thuis tussen de bergen van de Rocky Mountains.  

Deze bergketen ligt in de staten Colorado, Wyoming, Montana en Idaho. Bekijk de hoogtepunten van de Amerikaanse Rocky Mountains, zoals de ontelbare bizons in Custer State Park, de pure ongereptheid in Rocky Mountains National Park, de warmwaterbronnen en geisers in Yellowstone National Park en de iconische Mount Rushmore

Wil je kennismaken met een relatief onbekend stukje Amerika? Dan is deze rondreis door de staat Idaho echt iets voor jou! Ga als een ontdekkingsreiziger op pad om ook de onbekende schoonheid van de USA te beleven. 

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.
Beleef 'The Rockies'

Voel je thuis tussen de bergen van 'The Rockies'

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know