Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Vanaf 2 juni is het weer mogelijk om een afspraak te maken met één van onze reisspecialisten in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Natural Highlights - West Amerika

Natuurliefhebbers, maak je borst maar nat!


Tijdens deze rondreis bezoek je de meest fantatische natuurparken van West Amerika. Ook verblijf je in levendige steden als Las Vegas en San Francisco  en in mondaine oorden als Scottsdale en Palm Springs. Dit is een rondreis met veel afwisseling!

Wij hebben enkele routesuggesties voor je gemaakt waarin hotspots zoals de Grand Canyon, Monument Valley, Yellowstone, Zion National Park, Arches National Park en Death Valley zijn opgenomen. Je hebt zelf de keuze om met een huurauto te reizen en in een selectie van mooie hotels te logeren, of trek er op uit met een camper en ervaar dat echte road-trip gevoel...

Ieder park is weer een hoogtepunt op zich. De uitgestrektheid van de natuur en de immense grote van de canyons en landschappen zijn overweldigend. Dat kennen wij in Nederland niet, en ieder gebied trakteert je weer op een nieuw landschap en geweldige panoramische uitzichten. Hoe meer tijd je hebt hoe beter want er valt zo veel te zien in deze regio. 

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?

Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.

 

Ontdek de mooiste Nationale Parken

Kom tot rust en ontdek de mooiste stukjes natuur

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know