Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg t/m 30 maart gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Arches

Arches

De meest natuurlijke rotsbogen ter wereld

Zoals de naam misschien doet vermoeden vind je hier bergen die in bogen gevormd zijn. De rode zandstenen bogen staan in een woestijnachtige omgeving en dat geeft een spectaculair uitzicht. Vanuit de ingang loopt een 18 mijl lange weg met verschillende uitzichtpunten. Enkele bogen kunnen alleen bezocht worden door een wandeling ernaar toe te maken.

Tijdens je bezoek aan Arches ontdek je een landschap van contrasterende kleuren, vormen en texturen. Het park heeft meer dan 2000 natuurlijke stenen bogen. Je bezoekt Arches National Park vanuit de plaats Moab. 

 • Meer dan 2.000 natuurlijke bogen
 • 'Red Rock Wonderland'
 • Prachtige zonsondergangen
Tip!
Sabrina van den Hout

Maak de Delicate Arch hike. Vanaf de parkeerplaats is het 4.8 km en zeker in de zomer kan het erg warm zijn dus dit is een behoorlijk pittige wandeling. Maar de foto die je dan kunt maken en het uitzicht maakt alles goed!

Sabrina van den Hout
| Amerika Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.235,-
advies op maat offerte

Ontdek de mooiste Nationale Parken

Kom tot rust en ontdek de mooiste stukjes natuur

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know