Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Ontdek Oregon - Noord West Amerika

De hoogtepunten van Oregon

1 Aankomst Portland Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Portland. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Portland - Astoria 156 km

De eerste stop van deze reis is Astoria, een bosrijke omgeving met Victoriaanse huizen. Deze oude havenstad zal je misschien doen denken aan Scandinavië.

3 Astoria - Newport 214 km

In het noorden van Oregon ligt het plaatsje Newport. Geniet van de ruige kust met haar zee kliffen, baaien, stranden en vuurtorens.

4 Newport 0 km

In Newport heb je een goede kans om walvissen te spotten vanaf een boot. Voor het spotten van andere zeedieren kun je terecht bij het Oregon Coast Aquarium, het beste aquaria van de VS.

5 Newport - Coos Bay 158 km

Vandaag reis je zuidwaarts naar Coos Bay, de grootste stad van Oregon. Ook hier geniet je van de ruige kustlijn en de staatsparken.

6 Coos Bay - Crater Lake 294 km

Het water van Crater Lake is zo blauw en zo diep waardoor het oprecht een natuurwonder is. Dit is het diepste meer van Amerika!

7 Crater Lake 0 km

Rondom het Crater Lake kun je diverse trails lopen. Dit kan ook met de auto, er is een route van 53 kilometer te volgen. Geniet op diverse stopplaatsen van prachtige uitzichten op het meer met de bergen er omheen.

8 Crater Lake - Bend 165 km

Bend, een vriendelijk stadje in de bergen, is de ideale uitvalsbasis voor sportieve activiteiten zoals mountainbiken, klimmen en kajakken. Bend Whitewater park is zo’n recreatieparadijs waar je veel waterplezier kunt beleven.

9 Bend 0 km

Een bezoekje aan het Newberry National Volcanic Monument is ook zeker de moeite waard in Bend. Hier zijn lava sporen te vinden van een vulkaan die vroeger meerdere keren is uitgebarsten.

10 Bend - John Day Fossil Beds 244 km

Het park John Day Fossil Beds staat bekend om de vele miljoenen oude fossiele vondsten van planten en dieren. Het landschap in dit park is zeer divers, de Painted Hills zijn heel bijzonder.

11 John Day Fossil Beds - Warm Springs 257 km

In Warm Springs zijn er buitenactiviteiten in overvloed. Of je nu van fietsen, raften, wandelen of vissen houdt. Wil je vandaag liever wat cultuur snuiven? Breng dan een bezoek aan het museum.

12 Warm Springs - Mount Hood 114 km

Vandaag reis je naar het hoogste punt van de staat Oregon, Mount Hood. Deze berg is vrijwel altijd bedekt met sneeuw en is daardoor ideaal voor wintersporten, hiken en klimmen.

13 Mount Hood 0 km

Rondom de Mount Hood zijn er talloze meren en rivieren om bijvoorbeeld te vissen, zwemmen of kanoën.

14 Mount Hood - Portland 123 km

In Portland is voor ieder wat wils te beleven; honderden foodtrucks, straattheater, ambachtelijke brouwerijen en prachtige stadsbossen.

15 Portland 0 km

Voor fietsliefhebbers is Portland een paradijs, door de hele stad zijn fietspaden aangelegd en zelfs het openbaar vervoer is er op ingericht om fietsers mee te nemen.

16 Vertrek Portland Vlucht

Je levert je auto vandaag weer in en gaat naar de luchthaven. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:


Genoemde vanaf-prijzen gelden voor het landarrangement en zijn exclusief vluchten en autohuur. Maak een afspraak voor meer info, aanpassingen in de routes en een offerte op maat.

Volg dezelfde route als in Wie Is De Mol!

Op zoek naar natuurwonderen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know