Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Oregon is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Wijntour Oregon
Wijntour OregonOntdek de ongeëvenaarde wijncultuur van Oregon met deze dagexcursie. De lokale wijnproducenten hebben de handen ineen geslagen om een fantastische wijntour in elkaar te zetten. Bij de wijnhuizen leer je het gehele productieproces kennen, van het oogsten van druiven tot het bottelen van de wijn. Je bezoekt de wijngaarden die in de prachtige valleien zijn gelegen en ‘last but not least’ mag je de beste wijnen zelf proeven. Deze tour is inclusief een heerlijke lunch. 
Indicatieprijs:    € 113,- p.p. 
Duur:                Circa 8 uur    

Seattle Space Needle
Seattle Space NeedleDe Space Needle is het meest iconische gebouw in de skyline van Seattle. Het prachtige uitzicht over Seattle mag je niet overslaan! Vanaf deze wolkenkrabber kun je op een hoogte van 160 meter neerkijken op de stad en de omliggende berggebieden. Houd je camera bij de hand op het observatiedek om een 360 graden panoramisch uitzicht vast te leggen. Bij het observatiedek is ook een restaurant gelegen, waar je al dinerend kunt genieten van het spectaculaire uitzicht! 
Indicatieprijs:    € 29,- p.p. 
Duur:                Dagentree

Portand Segway Tour
Portland Segway TourGeniet per segway van de bezienswaardigheden in het centrum van Oregon’s hoofdstad Portland. Een gids leert je meer over het verleden en heden van deze trendy, maar tevens ook historische stad! Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit een tocht door het historische centrum of langs het water. Je komt onder andere langs hoogtepunten zoals Chinatown en de Steel Bridge. De segway is een elektrisch, zelfbalancerend voertuig waarmee je Portland op een makkelijke en hippe manier kunt verkennen. 
Indicatieprijs:    € 42,- p.p. 
Duur:                Circa 2 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

 

Volg dezelfde route als in Wie Is De Mol!

Op zoek naar natuurwonderen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know