Ontdek Oregon - Noord West Amerika

De zeven wonderen van Oregon


Oregon is een staat van contrasten, met sneeuw bedekte bergen, dramatische ravijnen, groene valleien, een ruige kust, dorre vlakten en vruchtbare akkers. Ben jij één van de vele kijkers van het 2017 seizoen van Wie Is De Mol geweest? Dan heb je al een prachtig voorproefje van wat deze regio te beiden heeft gekregen. Het heeft ons geënspireerd om prachtige route samen te stellen zodat je zelf ook kunt genieten van de 'zeven wonderen' van Oregon.

Maak kennis met Mount Hood of de grandeur van de Columbia River Gorge. Ontdek de kust van Oregon Coast en laat je verbazen door de aarde van de Painted Hills. Bezoek het vulkanische Smith Rock en de alpentoppen van Wallowas. Crater Lake, het diepste meer in Amerika, mag niet ontbreken tijdens je rondreis door deze regio.

De bekendste en grootste stad in Oregon is Portland die bekend staat als milieuvriendelijkste stad ter wereld.

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Volg dezelfde route als in Wie Is De Mol!

Op zoek naar natuurwonderen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know