Spice up your trip!

Een rondreis door West-Amerika is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Antelope Canyon Tour 

Antelope Canyon TourBen jij tijdens je rondreis in West-Amerika op zoek naar avontuur en natuurpracht? Maak dan een tocht door de Antelope Canyon, vlakbij het plaatsje Page. De Antelope Canyon is echt een natuurwonder. Je kunt samen met een Navajo indiaan als gids een wandeling door de diepe gleuven in de grond maken. Je loopt op de bodem van de kloven en tussen de steile rotswanden. Het zonlicht dat door de gleuven naar binnen schijnt zorgt voor een prachtige lichtinval die de kleuren van de rotsen in vele tinten oranje doet veranderen. De Navajo indiaan brengt je naar de mooiste plekjes in de kloof en zal je meer informatie geven over dit bijzondere natuurwonder. 
Indicatieprijs:    € 38,- p.p. 
Duur:                Circa 1,5 uur

Zipline Desert Tour bij Las Vegas
Zipline Desert Tour Las VegasHeb jij op je bucketlist een spectaculaire kabelbaan staan? Dan is dit wat voor jou! Vanaf de top van een berg, in de woestijn nabij Las Vegas, kun je naar benden glijden vanuit een prachtig vogelvluchtperspectief. Er zijn verschillende afstanden mogelijk waarbij er snelheden tot wel 80 km per uur bereikt kunnen worden! Met de frisse wind door je haren geniet je van panoramische uitzichten op Red Mountain terwijl je als een vogel door de lucht vliegt. 
Indicatieprijs:    € 139,- p.p. 
Duur:                Circa 4 uur

Raften over de Yellowstone River
Raften over Yellowstone RiverOp zoek naar een adrenaline-kick en dat te midden van een schitterend landschap? Ga dan raften over de Yellowstone River! Samen met een raftingbegeleider vaar je al peddelend langs de ruige landschappen van Yellowstone National Park. De tocht begint rustig, maar al gauw kom je bij kolkende wateren en heftige stroomversnellingen en moet je alle zeilen bijzetten om je raft recht te houden. Dit is de ultieme manier voor avonturiers om Yellowstone National Park te verkennen! 
Indicatieprijs:    € 41,- p.p. 
Duur:                Circa 2 uur    

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Ontdek de mooiste Nationale Parken

Kom tot rust en ontdek de mooiste stukjes natuur

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know