Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Natural Highlights - West Amerika

De mooiste parken van West Amerika

1 Aankomst Phoenix Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Phoenix. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Phoenix - Grand Canyon 360 km

Een bezoek aan de Grand Canyon is één van de hoogtepunten van deze reis. Bij binnenkomst in het park ontvang je een plattegrond met alle hotspots en diverse routes.

3 Grand Canyon - Page 175 km

De stad Page is je uitvalsbasis deze dag. Je kunt vandaag een bezoek aan Lake Powell brengen en de must see’s zijn de Antelope Canyon en de Horseshoe Bend Overlook.

4 Page - Monument Valley 196 km

Monument Valley bevindt zich in de noordelijke hoek van het Navajo- Reservaat vlak bij het Four Corners-gebied en is ontstaan door de erosie van de Rockies.

5 Monument Valley - Moab 238 km

Je rijdt door naar Moab in Utah, de thuishaven van Arches en Canyonlands National Park. Je ziet schitterende door natuur gevormde bogen zoals de Delicate Arch.

6 Moab 0 km

Ontdek de Canyonlands, een mooi gebied met aparte rotsformaties en adembenemende uitzichten en kijk honderden meters naar beneden naar de Colorado River

7 Moab - Sal Lake City 376 km

Salt Lake City werd in 1847 opgericht door Mormonen. Centraal ligt Temple Square en langs South Temple Street zie je nog steeds huizen uit de 19e en begin 20e eeuw.

8 Salt Lake City - West Yellowstone 515 km

Vandaag kom je aan in West Yellowstone. Deze stad werd gesticht toen de Oregon Shortline Railroad aangelegd werd bij de westgrens van Yellowstone National Park.

9 West Yellowstone 0 km

In 1872 werd Yellowstone uitgeroepen tot het eerste Nationale Park ter wereld. Bewonder wilde dieren zoals grizzly-beren, wolven, bizons en herten.

10 West Yellowstone 0 km

In dit park breng je ook een bezoek aan warmwaterbronnen en geisers zoals de beroemde Old Faithful en de "Grand Canyon" van Yellowstone.

11 West Yellowstone - Jackson Hole 204 km

Jackson is een kleine plaats in de bergen, die grenst aan het Grand Teton National Park. Het herbergt prachtige berglandschappen en een divers scala aan wilde dieren.

12 Jackson Hole - Vernal 458 km

Je rijdt naar Vernal en vanuit hier kun je een bezoek brengen aan Flaming Gorge of het Dinosaur National Monument.

13 Vernal - Bryce Canyon 493 km

In Bryce Canyon Park bewonder je de ‘hoodoos’, fantastische en kleurrijke vormen van rotsen. Naast verkenning per auto zijn er ook verschillende wandelroutes.

14 Bryce Canyon 0 km

Er zijn veel wandelroutes door het ravijn. Een van de meest populaire routes is de Navajo Loop Trail, die bij Sunset Point begint.

15 Bryce Canyon - Las Vegas 420 km

De weg naar de ‘City that never sleeps’ is onvergetelijk. Vanuit de woestijn duikt de bruisende wereldstad ineens op. De natuur maakt plaats voor show, glitter en glamour.

16 Las Vegas 0 km

Je hebt een hele dag om je ogen uit te kijken op bijvoorbeeld ‘The Strip’, in één van de vele casino’s of bezoek een spectaculaire show.

17 Vertrek Las Vegas Vlucht

Je levert je auto vandaag weer in en gaat naar de luchthaven. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:


Genoemde vanaf-prijzen gelden voor het landarrangement en zijn exclusief vluchten en autohuur. Maak een afspraak voor meer info, aanpassingen in de routes en een offerte op maat.

Ontdek de mooiste Nationale Parken

Kom tot rust en ontdek de mooiste stukjes natuur

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know