Spice up your trip!

Een rondreis door Amerika is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Eilandtour Maui

MauiGeniet van een prachtige eilandtour over het eiland Maui. Je stopt o.a. bij de maanlandschappen van Haleakala, het Iao Valley State Park en de stad Wailuku. Ervaar historische en beroemde bezienswaardigheden evenals bloemenboerderijen en suikerrietplantages. In een volle dag laat een gids je per touringbus het allermooiste van Maui zien! 
Indicatieprijs:    € 125,- p.p. 
Duur:                Circa 8 uur

Helikoptervlucht Kauai
Surfles Santa MonicaJe helikoptervlucht begint met een vlucht naar de spectaculaire Hanapepe-vallei en gaat vervolgens verder naar Manawaiopuna, ook wel 'Jurassic Park Falls' genoemd. Vervolgens ga je de Olokele Canyon op voordat je verder gaat naar de oogverblindende Waimea Canyon, de beroemde "Grand Canyon of the Pacific", waar je vele verborgen watervallen zult verkennen. Als het weer het toelaat, bezoeken we Mt Waialeale, het hart van de oude vulkaan. Dit is de natste plek op aarde! Vliegen naar het midden van de krater met zijn 5000 meter hoge muren die erboven torenen en de 3000 meter hoge watervallen die je omringen, is een werkelijk ontzagwekkende afsluiting van je ECO-avontuur over het ‘Garden Isle’.
Indicatieprijs:    € 275,- p.p.
Duur:                Circa 1 uur

Helikoptervlucht Big Island 
Big IslandOntdek zowel de schoonheid van het Big Island als de vulkanische krachten met een spectaculaire helivlucht! Maak een tocht door de meest geologisch actieve omgeving op aarde: de beroemde Kilauea-vulkaan, die sinds 1983 continu uitbarst. Bekijk lavastromen en zwarte zandstranden. Ervaar het geweldige spektakel van de lava en vulkanische badlands van Madame Pele en verken vervolgens de weelderige regenwouden van de Hamakua-kust. De torenhoge zeekliffen komen uit in de dramatisch diepe en meanderende valleien van het Kohala-gebergte. Prachtige watervallen lopen duizenden meters  het regenwoud in, en overblijfselen van oude Hawaiiaanse nederzettingen zijn nog steeds zichtbaar.
Indicatieprijs:    € 565,- p.p. 
Duur:                Circa 2 uur


Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Eilandhoppen midden in de Stille Oceaan

Combineer Hawaii met Las Vegas of San Francisco

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know