Aloha Hawaii

Aloha Hawaii


Groene valleien, duizelingwekkend hoge watervallen, robuuste vulkaankraters, ongerepte jungles, diepe canyons en natuurlijk de goudgele stranden... je komt het allemaal tegen tijdens een rondreis door Hawaii. Als één van de vijftig Amerikaanse Staten ligt de eilandengroep Hawaii midden in de Stille Oceaan.  

Hawaii bestaat uit 137 eilanden, maar tot de belangrijkste eilanden behoren Big Island met het Volcanoes National Park, Oahu met de historie van Pearl Harbor, Kauai met de machtige Waimea Canyon en Maui met de maanlandschappen van Haleakala National Park. Op ieder eiland staat een huurauto voor je klaar om alle highlights af te vinken.  

Combineer je liever Hawaii met het westen van Amerika? Ook daar hebben wij over nagedacht met twee mooie routesuggesties. Combineer de omgeving van San Francisco, denk aan o.a. het indrukkende Yosemite National Park, met de Hawaiiaanse eilanden Oahu, Big Island en Maui. Deze eilanden kun je ook combineren met voorafgaand Las Vegas en omgeving waarbij je de Grand Canyon, Monument Valley en Bryce Canyon te zien krijgt. De mogelijkheden zijn eindeloos, wij als maatwerkspecialist maken met alle passie een rondreis door Hawaii die aansluit op jouw reiswensen! 

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

 

 

 

 

 

 
Liever videobellen?

Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Eilandhoppen midden in de Stille Oceaan

Combineer Hawaii met Las Vegas of San Francisco

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know