Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Oost-Amerika is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Gospel Tour New York                                
Gospeltour New YorkBegeef jezelf tussen de ‘locals’ in de New Yorkse wijk Harlem! Een transferbus brengt je naar een gospeldienst in de wijk Harlem, die je nog lang bij zal blijven! Tijdens het bijwonen van een gospeldienst sta je tussen de lokale bevolking die je met open armen welkom zullen heten en ervaar je de unieke muziekcultuur van Harlem.  Na de indrukwekkende gospeldienst maak je samen met een gids een wandeltocht door de wijk Harlem. Een ervaren gids zal je alles vertellen over de geschiedenis en bezienswaardigheden van deze fascinerende wijk in New York! Hallelujah!
Indicatieprijs:     € 56,- p.p. 
Duur:                 Circa 4 uur

Boottocht walvissen spotten in Boston
walvistour BostonOp korte vaarafstand van de haven van Boston ligt Stellwagen Bank. Een populaire locatie voor het spotten van bultrugwalvissen en vinvissen in hun natuurlijke leefomgeving. Per supersnelle catamaran maak je een vaartocht naar het walvissengebied. Eenmaal bij Stellwagen Bank aangekomen is het goed rondkijken naar walvissen. Houd je verrekijker en camera dicht bij de hand voor wanneer er een walvis boven het wateroppervlak komt. Iedere keer dat je een walvis ziet beleef je een uniek moment!   
Indicatieprijs:     € 48,- p.p.
Duur:                 Circa 3 uur

Niagara Falls Tour inclusief boottocht met de Maid of the Mist
Maiden of the Mist Niagara FallsJe wordt bij het hotel opgehaald voor een halve dagexcursie naar het natuurwonder Niagara Falls. Bij aankomst in het Niagara Falls State Park stap je aan boord van de Maid of the Mist en vaar je over de Niagara rivier naar de voet van de immens hoge watervallen. Hoe dichter je bij de voet van de Niagara Falls komt hoe spectaculairder de boottocht wordt! Geen zorgen om natte kleren, van de bootmaatschappij krijg je poncho’s. Terug aan land ga je samen met een gids, via allerlei wandelpaden, het park beter verkennen. Je gaat langs bij prachtige uitzichtpunten zoals Crow’s Nest en Prospect Point. Ook ga je naar Goat Island waar je de Cave of the Winds kunt lopen. Dit is een parcours van bruggetjes en trappen waarbij je de Bridal Veil Falls van dichtbij kunt bekijken.  
Indicatieprijs:     € 91,- p.p.
Duur:                 Circa 4 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Natuurschoon en werelsteden

Deze reis geeft je een prachtig beeld van het Oosten

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know