Highlights of the East - Oost Amerika

Beleef Oost Amerika


Oost Amerika is een geweldige regio die het hele jaar door geschikt is om te bezoeken. Zowel de zomer als het najaar en de winter, geniet je hier van al het natuurschoon dat de Niagara Falls, Shenandoah National Park, Finger Lakes en de Green Mountains te bieden hebben. Wereldsteden als New York, Washington en Boston mogen natuurlijk niet ontbreken. Deze reis geeft je een prachtig beeld van het Oosten van de Verenigde Staten!

Deze rondreis begint met een bezoek aan twee wereldsteden, New York en Washington. Bezoek hier alle hotspots zoals het vrijheidsbeeld en het Witte Huis. Vervolgens gaat de route naar het binnenland waar je meer leert over de geschiedenis van het land in o.a. Gettysburg. De laatste dagen kun je met volle teugen genieten van de rijke natuur, van de Niagara Falls en ook van de White en Green Mountains. Als afsluiting bezoek je Boston en vlieg je daarna weer terug naar Nederland.

Ben jij een echte liefhebber van wereldsteden? Met deze voorbeeldreis kun je cityhoppen van Boston en New York naar Philadelphia en Washington DC. En dat allemaal per trein! 

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Natuurschoon en werelsteden

Deze reis geeft je een prachtig beeld van het Oosten

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know