Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Vanaf 2 juni is het weer mogelijk om een afspraak te maken met één van onze reisspecialisten in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Highlights of the East - Oost Amerika

In korte tijd het favoriete rondje

1 Aankomst New York Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van New York. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 New York 0 km

The city that never sleeps”, 24 uur per dag, 7 dagen per week bruist deze wereldstad. Zoveel hoogtepunten, bedenk van te voren goed wat je allemaal wilt gaan zien.

3 New York 0 km

Wordt het Broadway, the Empire State Building, Little Italy, China Town, Central Park, Times Square.... keuze genoeg!

4 New York - Washington 365 km

Washington DC is een unieke bestemming die iedere reiziger veel mogelijkheden biedt. Een variatie van historische musea, monumenten en levendige wijken.

5 Washington 0 km

Het middelpunt van de actie bevindt zich in de National Mall. Een gebied dat zich uitstrekt van het Lincoln Memorial tot aan de U.S. Capitol.

6 Washington - Gettysburg 130 km

Gettysburg staat natuurlijk bekend om de slag bij Gettysburg in 1863. Het was de grootste veldslag van de Amerikaanse Burgeroorlog.

7 Gettysburg - Niagara Falls 510 km

Vandaag rij je naar Niagara Falls waar je een onwaarschijnlijk mooi natuurfenomeen gaat aanschouwen...Dit zul je niet snel vergeten!

8 Niagara Falls 0 km

Stap aan boord van de Maid of the Mist. De boot passeert direct langs de American Falls, Rock of Ages, Cave of Winds en Horseshoe Falls voor een spectaculair uitzicht.

9 Niagara Falls - Syracuse 262 km

De volgende bestemming is de Green Mountains. Je maakt een tussenstop in de omgeving van Syracuse aangezien de afstand die overbrugt wordt wat langer is.

10 Syracuse - Green Mountains 300 km

De Green Mountains bestaan uit een aantal van de oudste rotsen op aarde. Ze liggen in het midden van de staat Vermont, vanaf Canada tot aan Massachusetts.

11 Green Mountains 0 km

Bezoek de ‘Rock of Ages’ of wanneer je op zoek bent naar wat ander vertier...één van de populairste attracties van dit gebied is de Ben & Jerry's Ice Cream Fabriek !

12 Green Mountains - Boston 227 km

Boston is, met het rijke patriottisch verleden, de grootste en belangrijkste stad van New England, de geschiedenis gaat verder dan dat van de VS zelf terug in de tijd gaat.

13 Boston 0 km

Verken de stad door bijvoorbeeld het lopen van de Freedom Trail. Via een 4 km lang weg passer je 16 historische plaatsen in Boston.

14 Boston - Cape Cod 112 km

Cape Cod of eenvoudigweg The Cape is een kaap die uitsteekt aan het meest oostelijke deel van de staat Massachusetts.

15 Cape Cod 0 km

Ten zuiden van Cape Cod liggen de beroemde eilanden Nantucket en Martha's Vineyard. De oostkant van het eiland bestaat grotendeels uit brede zandstranden.

16 Cape Cod - New York 400 km

Vandaag rij je terug naar de Big Apple. Misschien nog wat laatste shopping-activiteiten voordat je morgen het vliegtuig terug neemt. Je levert vandaag ook je auto in.

17 Vertrek New York Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:


Genoemde vanaf-prijzen gelden voor het landarrangement en zijn exclusief vluchten en autohuur. Maak een afspraak voor meer info, aanpassingen in de routes en een offerte op maat.

Natuurschoon en werelsteden

Deze reis geeft je een prachtig beeld van het Oosten

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know