Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Highlights of the East - Oost Amerika

In korte tijd het favoriete rondje

1 Aankomst New York Vlucht

Vandaag kom je aan op één van de luchthavens van New York. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 New York 0 km

The city that never sleeps”, 24 uur per dag, 7 dagen per week bruist deze wereldstad. Bedenk van te voren goed wat je allemaal wilt gaan zien, er zijn zó veel mogelijkheden!

3 New York 0 km

Wordt het een bezoek aan Broadway, the Empire State Building, Little Italy, China Town, Central Park, Times Square.... keuze genoeg!

4 New York - Washington 365 km

Washington DC is een unieke bestemming die iedere reiziger veel mogelijkheden biedt. Een variatie van historische musea, monumenten en levendige wijken.

5 Washington 0 km

Het middelpunt van de actie bevindt zich aan de National Mall. Een gebied dat zich uitstrekt van het Lincoln Memorial tot aan het Capitol.

6 Washington - Gettysburg 130 km

Gettysburg staat natuurlijk bekend om de slag bij Gettysburg in 1863. Het was de grootste veldslag van de Amerikaanse Burgeroorlog. Bezoek bijvoorbeeld Gettysburg National Military Park.

7 Gettysburg - Niagara Falls 510 km

Vandaag rijd je naar de Niagara Falls waar je een onwaarschijnlijk mooi natuurfenomeen gaat aanschouwen...Dit is onvergetelijk!

8 Niagara Falls 0 km

Stap aan boord van de 'Maid of the Mist'. De boot passeert direct langs de American Falls, Cave of Winds en Horseshoe Falls voor een spectaculair uitzicht.

9 Niagara Falls - Syracuse 262 km

De volgende bestemming is de Green Mountains. Aangezien de afstand te groot is om in één dag te overbruggen reserveren wij een overnachting voor je in Syracuse.

10 Syracuse - Green Mountains 300 km

De Green Mountains bestaan uit een aantal van de oudste rotsen op aarde. Gelegen in de staat Vermont, dat is afgeleid van de Franse woorden ‘vert’ en ‘monts’ (groene bergen). Prachtige kleine dorpjes en de overdekte bruggen, vind je in het zuidelijke deel.

11 Green Mountains 0 km

Bezoek het Green Mountain National Forest met haar bevers, elanden en bruine beren. Of wanneer je op zoek bent naar wat ander vertier...één van de populairste attracties van dit gebied is de Ben & Jerry's Ice Cream Fabriek in het noordelijke deel!

12 Green Mountains - Boston 227 km

Boston is, met het rijke patriottisch verleden, de grootste en belangrijkste stad van New England, de geschiedenis gaat verder dan dat van de VS zelf terug in de tijd gaat. De stad is compact en is geliefd bij de meeste bezoekers.

13 Boston 0 km

Verken de stad door bijvoorbeeld het lopen van de Freedom Trail. Via een 4 km lang weg passer je 16 historische plaatsen in Boston. Deze wandeling wordt aangegeven met een rode lijn op de stoep.

14 Boston - Cape Cod 112 km

Cape Cod of eenvoudigweg ‘The Cape’ is een schiereiland met een landelijk karakter waar je, vooral aan de oostkant, mooie stranden vindt. In het noordoosten ligt Provincetown, DE uitvalsbasis om dolfijnen en walvissen te spotten.

15 Cape Cod 0 km

Vanuit Hyannis gaan er ferries naar de zuidelijk gelegen eilandjes zoals Nantucket en Martha's Vineyard. Huur een fiets op Nantucket en geniet van de heerlijke sfeer op het eiland.

16 Cape Cod - New York 400 km

Vandaag rijd je terug naar de Big Apple. Misschien nog wat shoppen voordat je morgen weer in het vliegtuig zit. Je levert vandaag ook je auto in.

17 Vertrek New York Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven. De rondreis zit er helaas op. In het vliegtuig lekker nagenieten van alle mooie herinneringen die je hebt gemaakt!

Inclusief/exclusief:


Genoemde vanaf-prijzen gelden voor het landarrangement en zijn exclusief vluchten en autohuur. Maak een afspraak voor meer info, aanpassingen in de routes en een offerte op maat.

Natuurschoon en werelsteden

Deze reis geeft je een prachtig beeld van het Oosten

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know