Spice up your trip!

Een rondreis door Amerika is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Sun Studio Memphis
Sun Studio MemphisSta op de plek waar Elvis Presley en vele andere beroemde muziekartiesten hun liedjes opnamen! Tijdens een rondleiding vertelt een gids alle ins- en outs over de geschiedenis van deze wereldberoemde muziekstudio. Elvis Presley heeft op deze plek maar liefst 23 titels opgenomen. Ook andere bekende artiesten zoals U2 en Johnny Cash wisten deze studio goed te vinden. Sun Studio wordt ook wel gezien als de geboorteplaats van de Rock-‘n-Roll en het Mekka van de muziekwereld!
Indicatieprijs:    € 21,- p.p. 
Duur:                Circa 1,5 uur


JFK Assassination & Museum Tour 

Wijntour FredericksburgOp 22 november 1963 werd John F. Kennedy in Dallas doodgeschoten tijdens een parade door de stad. In deze tour krijg je een uitgebreide rondleiding langs alle plaatsen die te maken hebben gehad met deze aanslag die voor altijd een mysterie zal blijven. Je bezoekt uiteraard de plaats van de aanslag en de locaties die in de loop van de jaren zijn gebouwd om deze aanslag niet te laten vergeten. Ook wordt er meer verteld over de mogelijke schutters en waarom er zoveel controverse is ontstaan rondom deze aanslag. De tour brengt je ook naar de locatie waar de mogelijke schutter van de aanslag heeft gestaan, wat nu is omgebouwd in een museum. 
Indicatieprijs:    € 72,- p.p. 
Duur:                Circa 3,5 uur

Graceland Tour
GracelandBekijk het voormalige woonhuis van de koning van de Rock-‘n-Roll, Elvis Presley! Met een bezoek aan Graceland doorloop je de hele carrière van Elvis Presley. In het huis van deze Rock-‘n-Roll-legende kun je aandenkens van Elvis bekijken zoals zijn kostuums en gouden platen. Je kunt deelnemen aan rondleidingen onder leiding van een gids of je kunt gebruik maken van een audio tour via een koptelefoon. Kom alles te weten over de levensloop van Elvis Presley bij zijn oude huis in Memphis!
Indicatieprijs:    € 51,- p.p. 
Duur:                Dagentree

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Bekijk hier onze voorbeeldreizen

Voel de 'vibe' in het diepe Zuiden en verblijf op een Ranch

Een reis door de muziekhistorie en Texaanse cultuur

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know