Spice up your trip!

Een rondreis door de Zuidelijke Staten is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Graceland Tour
GracelandBekijk het voormalige woonhuis van de koning van de Rock-‘n-Roll, Elvis Presley! Met een bezoek aan Graceland doorloop je de hele carrière van Elvis Presley. In het huis van deze Rock-‘n-Roll-legende kun je aandenkens van Elvis bekijken zoals zijn kostuums en gouden platen. Je kunt deelnemen aan rondleidingen onder leiding van een gids of je kunt gebruik maken van een audio tour via een koptelefoon. Kom alles te weten over de levensloop van Elvis Presley bij zijn oude huis in Memphis!
Indicatieprijs:    € 51,- p.p. 
Duur:                Dagentree

Sun Studio Memphis
Sun Studio MemphisSta op de plek waar Elvis Presley en vele andere beroemde muziekartiesten hun liedjes opnamen! Tijdens een rondleiding vertelt een gids alle ins- en outs over de geschiedenis van deze wereldberoemde muziekstudio. Elvis Presley heeft op deze plek maar liefst 23 titels opgenomen. Ook andere bekende artiesten zoals U2 en Johnny Cash wisten deze studio goed te vinden. Sun Studio wordt ook wel gezien als de geboorteplaats van de Rock-‘n-Roll en het Mekka van de muziekwereld!
Indicatieprijs:    € 21,- p.p. 
Duur:                Circa 1,5 uur

Boottocht bij de moerassen van Louisiana  
Boottocht moerassen LouisianaIn New Orleans staat een bustransfer voor je klaar die je naar de Canjun-moerassen brengt. Bij aankomst in de zogeheden ‘wetlands’ stap je aan boord van een overdekte boot. Een gids neemt je mee op expeditie door de moerassen van Louisiana en vertelt je over het eco-systeem en de geschiedenis, zodat deze activiteit ook een educatief tintje heeft. Ook zal de gids je wijzen op wilde dieren die te spotten zijn, denk hierbij aan alligators, slangen, reigers en wasberen. 
Indicatieprijs:    € 44,- p.p. 
Duur:                Circa 4 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Reis langs dé muzieksteden bij uitstek

Ervaar de muzikale geschiedenis in de Zuidelijke Staten

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know