Music Cities - Zuidelijke Staten

Atlanta - New Orleans

1 Aankomst Atlanta Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Atlanta. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Atlanta - Asheville 335 km

De eerste stop van de rondreis is Asheville, een levendige plaats vol met vertier. Asheville heeft een Europese uitstraling en is vaak het decor geweest van bekende films.

3 Asheville 0 km

Het wereldberoemde Biltmore Estate is het hoogtepunt van Asheville. Dit is het landgoed van de steenrijke familie Vanderbilt, zeker een bezoekje waard!

4 Asheville - Nashville 475 km

Van Ed Sheeran tot Elvis Presley, dit is een echte ‘Music City’. Breng een bezoek aan de Country Music Hall of Fame, het Johnny Cash Museum of de Jack Daniels brouwerij!

5 Nashville 0 km

Vandaag heb je een dag extra om Nashville te verkennen. Nashville is een stad die je op Amerikaanse muziek, zuidelijke gastvrijheid, een ongelofelijke keuken en een grenzeloos nachtleven trakteert.

6 Nashville - Memphis 340 km

Memphis, de stad van Martin Luther King en natuurlijk Elvis Presley. Memphis is de thuisbasis van de bluesmuziek. Breng een bezoekje aan Graceland en muziekstudio SUN.

7 Memphis 0 km

Vandaag heb je een dag extra om Memphis te verkennen. De stad heeft een rijke en kleurrijke geschiedenis waar de inwoners trots op zijn!

8 Memphis - Natchez 489 km

Aan de rivier de Mississippi ligt het oude plaatsje Natchez. Hier tref je kleine eilandjes en moerassen aan de oevers aan.

9 Natchez - New Orleans 285 km

New Orleans is waarschijnlijk de meest multiculturele stad van Amerika, veel culturen hebben hier hun invloeden achtergelaten. New Orleans in een paar woorden: lekker eten, muziek en relaxen.

10 New Orleans 0 km

Loop door Bourbon Street en geniet van alle muziek en gezellige bars. De wijk French Quarter is het drukst bezocht, hier zijn veel restaurants, bars en winkels te vinden.

11 New Orleans 0 km

Bezoek alle hoogtepunten van de stad New Orleans zoals de St. Louis Cathedral en het monument van Andrew Jackson.

12 Vertrek New Orleans Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:


Genoemde vanaf-prijzen gelden voor het landarrangement en zijn exclusief vluchten en autohuur. Maak een afspraak voor meer info, aanpassingen in de routes en een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 970,-
advies op maat offerte

Reis langs dé muzieksteden bij uitstek

Ervaar de muzikale geschiedenis in de Zuidelijke Staten

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know