Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Music Cities - Zuidelijke Staten

Van Atlanta naar New Orleans

1 Aankomst Atlanta Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Atlanta. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Atlanta - Asheville 335 km

De eerste stop van de rondreis is Asheville, een levendige plaats vol met vertier. Asheville heeft een Europese uitstraling en is vaak het decor geweest van bekende films.

3 Asheville 0 km

Het wereldberoemde Biltmore Estate is het hoogtepunt van Asheville. Dit is het landgoed van de steenrijke familie Vanderbilt, zeker een bezoekje waard!

4 Asheville - Nashville 475 km

Van Ed Sheeran tot Elvis Presley, dit is een echte ‘Music City’. Breng een bezoek aan de Country Music Hall of Fame, het Johnny Cash Museum of de Jack Daniels brouwerij!

5 Nashville 0 km

Vandaag heb je een dag extra om Nashville te verkennen. Nashville is een stad die je op Amerikaanse muziek, zuidelijke gastvrijheid, een ongelofelijke keuken en een grenzeloos nachtleven trakteert.

6 Nashville - Memphis 340 km

Memphis, de stad van Martin Luther King en natuurlijk Elvis Presley. Memphis is de thuisbasis van de bluesmuziek. Breng een bezoekje aan Graceland en muziekstudio SUN.

7 Memphis 0 km

Vandaag heb je een dag extra om Memphis te verkennen. De stad heeft een rijke en kleurrijke geschiedenis waar de inwoners trots op zijn!

8 Memphis - Natchez 489 km

Aan de rivier de Mississippi ligt het oude plaatsje Natchez. Hier tref je kleine eilandjes en moerassen aan de oevers aan.

9 Natchez - New Orleans 285 km

New Orleans is waarschijnlijk de meest multiculturele stad van Amerika, veel culturen hebben hier hun invloeden achtergelaten. New Orleans in een paar woorden: lekker eten, muziek en relaxen.

10 New Orleans 0 km

Loop door Bourbon Street en geniet van alle muziek en gezellige bars. De wijk French Quarter is het drukst bezocht, hier zijn veel restaurants, bars en winkels te vinden.

11 New Orleans 0 km

Bezoek alle hoogtepunten van de stad New Orleans zoals de St. Louis Cathedral en het monument van Andrew Jackson.

12 Vertrek New Orleans Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

De indicatieprijs voor deze rondreis bedraagt: € 970,- per persoon. Genoemde prijs is geldig voor overnachtingen tijdens de hele reis in hotels of lodges van bovengemiddelde kwaliteit én met een goede ligging t.o.v. de belangrijkste bezienswaardigheden. De prijs is exclusief intercontinentale vluchten en autohuur. Voor ieder budget stellen wij rondreizen op maat samen. Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Deze rondreis is natuurlijk ook mogelijk per camper. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen je er graag bij! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 970,-
advies op maat offerte

Reis langs dé muzieksteden bij uitstek

Ervaar de muzikale geschiedenis in de Zuidelijke Staten

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know