Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Amerika is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Whitewater rafting Salmon River
Whitewater raftingTijd voor een actief uitje in Idaho. Raften is er erg populair! Vanuit Riggins kun je over de Salmon River raften. Trotseer de wilde wateren met je boot terwijl je ondertussen geniet van de passerende landschappen van Idaho! 
Indicatieprijs:     € 79,- p.p.
Duur:                 Circa 3,5 uur

Food & Culture Tour in Boise

BoiseBoise, de hoofstad van Idaho, heeft een hippe uitstraling. Ook de gastronomie speelt een belangrijke rol hierin. Steeds meer originele eetgelegenheden verrijken de stad. Samen met een lokale gids maak je een reis door de eetcultuur van Boise. De tour is inclusief zes eetstops bij verschillende, bijzondere restaurants. 
Indicatieprijs:     € 77,- p.p.
Duur:                 Circa 3 uur


Centennial Trail in Coeur d'Alene
Centennial TrailAan het meer van Coeur d'Alene ligt de Centennial Trail. Deze fietsroute, welke ook populair is bij hardlopers en wandelaars, bevindt zich aan de noordelijke en oostelijke oevers van meer. Bij mooi weer is het hier heerlijk fietsen! Huur een E-Bike en ontdek de Centennial Trail en Lake Coeur d'Alene.   
Indicatieprijs:    € 29,- p.p.
Duur:                Circa 8 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.285,-
advies op maat offerte

Ontdek de ontdekkingsreiziger in jezelf!

Laat je verrassen door deze onbekende staat

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know