Get your kicks on Route 66

Roadtrip Route 66


Beleef dé roadtrip van je leven! Een route van 3.940 km, door drie tijdzones en door acht Amerikaanse staten. Klassiek, legendarisch, iconisch... allemaal woorden die van toepassing zijn op de Route 66. Proef de kenmerkende sfeer van de Route 66 met haar oneindige woestijnwegen, authentieke pompstations met nostalgische cadillacs, Wild Western cowboystadjes zoals Kingman en typisch Amerikaanse restaurants. Bekijk absolute hoogtepunten zoals de grootste kloof ter wereld; de Grand Canyon én loop over de 'Strip' tussen alle knipperende neonlichten in Las Vegas.

Traditioneel start je de route in Chicago en eindig je in Los Angeles op de pier van Santa Monica, maar wij zouden geen maatwerkspecialist zijn als je deze route niet anderom zou kunnen afleggen. Bekijk de voorbeeldreizen voor alle mogelijkheden om de Route 66 te volbrengen. Ga je mee dwars door de USA? 

Je hebt verschillende routes die je kunt rijden en dit kan zowel met een huurauto als met een camper.

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Volg 'The Mother Road'

Van Chicago naar Los Angeles of andersom

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know