Page

Page

Een klein plaatsje, maar vol natuurschatten

Soms kom je op een plek die je meteen aanspreekt. Het plaatsje Page in West-Amerika heeft al veel bezoekers geïnspireerd en zal jou ook fascineren wanneer je Page bezocht hebt. Je beleeft er hoogtepunt na hoogtepunt. Als je het ons vraagt is Antelope Canyon dé reden om Page tijdens een rondreis West-Amerika te bezoeken. Antelope Canyon bestaat uit delen: de Upper en Lower Canyon. Dit natuurverschijnsel ligt in een gebied dat eigendom is van de Navajo Nation. Je kunt de Antelope Canyon alleen bezoeken onder begeleiding van een Navajo indiaan. Al wandelend door de roodbruine gleuven zul je merken dat de lichtinval hier bijzonder is. Vergeet zeker niet om een camera mee te nemen om één van je mooiste reisfoto’s ooit te maken!

Over natuurwonderen gesproken…de beroemde Colorado River heeft een hoefijzervormige bocht gesleten in de rotsformaties van het Glen Canyon National Recreation Area. Parkeer je auto in de buurt van het Horseshoe Bend Overlook. Na een wandeling arriveer je bij dit uitzichtpunt waar je echt zult beseffen hoe bijzonder dit stukje natuur is. 

Lake Powell is het op één na grootste stuwmeer van Amerika. Door de bouw van de Glen Canyon Dam is dit meer ontstaan. De beste manier om alle uithoeken van Lake Powell te ontdekken is met een leuke boottour of een sportieve kajaktocht. Bij Antelope Point Marina kun je zelf een boot of kajak huren, maar er bestaat ook de mogelijkheid om in groepsverband het meer te verkennen. 

 • Rij de Wahweap Drive naar de Glen Canyon Dam, een enorm stuwdam
 • Probeer bij zonsondergang de Horseshoe Bend te bezoeken, dan is het extra mooi! 
 • Bij Lone Rock (Lake Powell) kun je lekker ontspannen op een mooi zandstrand
Tip!
Michael Bovendeaard

Het Rainbow Bridge National Monument is 71 meter lang. En daarmee behoort de Rainbow Bridge tot één van de langste natuurlijke bruggen ter wereld. Vanuit Page kun je dit gemakkelijk bekijken. 

Michael Bovendeaard
| Amerika Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Ideale route samen met je kinderen

Genieten, ontdekken en beleven

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know