Family Roadtrip - West Amerika

Ontdek Californië met het hele gezin


Deze regio leent zich super goed om, samen met je kinderen, Californië in een rustig tempo te ontdekken. Met het zijn allen in een comfortabele auto op avontuur. Of kies voor een ruime camper die van alle gemakken is voorzien. Een roadtrip door de USA is echt een geweldige belevenis!

Breng een bezoek aan de amusementsparken aan de Westkust zoals Seaworld San Diego, ontdek de overweldigende natuur van Yosemite National Park en geniet aan het zwembad van je hotel. Tijdens de verschillende stops aan de kust is er van alles te beleven. Verken Santa Monica, Pismo Beach, Santa Barbara en Monterey, Beleef hier de typisch Amerikaanse attracties op de pier, gewoon lekker genieten op het strand, een dagje shoppen, ga zo maar door. 

We hebben de route en met name het reistempo van deze rondreis wat aangepast zodat iedereen optimaal geniet. Daarnaast zijn de hotels bewust uitgekozen zodat er voor jong en oud faciliteiten zijn. 

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jullie droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg. Het hele gezin is van harte welkom!

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Ideale route samen met je kinderen

Genieten, ontdekken en beleven

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know