Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Let's Go to Idaho

Het mooiste van Idaho

1 Aankomst Boise Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Boise. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Boise 0 km

Boise is een verrassend, bruisende en hippe stad. Verken 'Old Town' met trendy eettentjes, kunstgalerieën en antiekwinkels. Boise kent ook veel historie (19e eeuw) dat terug te zien is aan diverse bezienswaardigheden. Het buitenleven is kenmerkend voor Boise, in de stadsparken aan de rivier kun je heerlijk wandelen.

3 Boise - McCall 174 km

Via Cascade aan het gelijknamige meer kom je in de omgeving van McCall een aantal 'hotsprings' tegen, zoals Gold Fork en Burgdorf. Ook het Ponderosa State Park is de moeite waard als je een liefhebber van wandelen bent. Je kunt ook kajakken op Payette Lake of de Upper Payette River. Erg leuk!

4 McCall - Riggins 75 km

Riggins is het walhalla voor liefhebbers van wildwater raften. Volop mogelijkheden om je hier op het water te vermaken. Wij kunnen je hier een enerverende raftingtocht aanbieden.

5 Riggins - Lewiston 183 km

Lewiston is één van de nieuwste wijnregio's van Idaho. bezoek één of meerdere wijngaarden en maak kennis met de smaak van Idaho. Ben je geïnteresseerd in de historie van de Native Americans? Dan is het Nez Perce National Park in Spalding zeker iets voor je.

6 Lewiston 0 km

Lewiston is ook populair vanwege de nabijheid van Hell's Canyon in de Snake River, de diepste kloof van Amerika. Hier worden jet boat tours en wildwatertours aangeboden om dit unieke stukje natuur te bewonderen.

7 Lewiston - Coeur d'Alene 187 km

Coeur d'Alene'is het culturele centrum van Noord-Idaho en staat bekend vanwege het gelijknamige meer, waar varen, vissen en zeearenden spotten aan de orde van de dag is. De golfbaan in deze plaats is erg bekend en staat bekend om hole 14, een drijvende hole. Dus golfliefhebbers, waar wacht je op?

8 Coeur d'Alene 0 km

Een extra dag om Coeur d'Alene verder te verkennen. Je kunt per fiets of e-bike de Centennial Trail rijden (37 km). Zin in meer avontuur? Bezoek dan in Athol het Silverwood Theme Park of het Tree To Tree Adventure Park voor plezier voor jong en oud!

9 Coeur d'Alene - Missoula 325 km

Rijdend naar Missoula passeer je het voormalige goudzoekersdorpje Wallace, waar je vlakbij de spectaculaire Route of the Hiawatha kunt fietsen met magistrale uitzichten over de natuur van Idaho, een echte must do!

10 Missoula 0 km

In het knusse Missoula vind je veel wandelmogelijkheden waaronder de M-Trail naar Mount Sentinel en de Riverfront Walking Trail. Bezoek ook de Rocky Mountain Elk Foundation, waar je alles leert over de elanden, die talrijk zijn in deze regio.

11 Missoula - Ketchum 365 km

Vanuit het knusse Missoula kun je prachtige wandelingen maken waaronder de M-Trail naar Mount Sentinel en de Riverfront Walking Trail. Bezoek ook de Rocky Mountain Elk Foundation, waar je alles leert over de elanden, die talrijk zijn in deze regio.

12 Ketchum 0 km

Op een kleine anderhalf uur rijafstand ligt Craters of the Moon, een National Monument met lavavelden en -grotten, monolieten en kegelvulkanen die je bereikt via de 11 km lange Loop Drive. Deze is tevens voorzien van enkele trails.

13 Ketchum - Twin Falls 134 km

Net buiten het dorp Twin Falls zijn de Shoshone Falls te bewonderen, deze watervallen zijn zelfs hoger is dan de Niagara Falls! In de zomer kun je de Shoshone Ice Caves bezoeken; een lavatunnel waarvan de bodem het hele jaar door bedekt is met ijs.

14 Twin Falls 0 km

In Centennial Park kun je ziplinen en per fiets langs de Snake River rijden (Canyon Rim Trail, 12 km) of per kajak naar de Pillar Falls gaan. De echte 'thrillseekers' kunnen base jumpen vanaf de Perrine Bridge!

15 Twin Falls - Boise 217 km

Op weg terug naar Boise neem je een kleine omweg door in het dorp Buhl nog even naar de Balanced Rock te kijken. Een unieke rotsformatie. In Boise eindigt je Idaho-avontuur.

16 Vertrek Boise Vlucht

Je levert je auto vandaag weer in en gaat naar de luchthaven. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

De indicatieprijs voor deze rondreis bedraagt: € 1.285,- per persoon. Genoemde prijs is geldig voor overnachtingen tijdens de hele reis in hotels of lodges van bovengemiddelde kwaliteit én met een goede ligging t.o.v. de belangrijkste bezienswaardigheden. De prijs is exclusief intercontinentale vluchten en autohuur. Voor ieder budget stellen wij rondreizen op maat samen. Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Deze rondreis is natuurlijk ook mogelijk per camper. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen je er graag bij! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.285,-
advies op maat offerte

Ontdek de ontdekkingsreiziger in jezelf!

Laat je verrassen door deze onbekende staat

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know