Let's Go to Idaho

De hoogtepunten van Idaho


Deze relatief onbekende en dunbevolkte staat zit vol verrassingen! Wist je dat in Idaho watervallen te vinden zijn die nóg hoger zijn dan de Niagara Falls? En wist je dat hier diepere kloven te vinden zijn dan de Grand Canyon? Ontdek de ontdekkingsreiziger in jezelf tijdens een rondreis door Idaho!  

Een rondreis door Idaho kun je zowel met een huurauto als met een camper afleggen. 

Start je roadtrip in de hippe hoofdstad Boise. Begeef je tussen kegelvulkanen bij de Craters of the Moon, geniet van indrukwekkende uitzichten bij de diepste kloof van Amerika: de Hell's Canyon, de hoge watervallen van de Shoshone Falls en relax aan het water bij Coeur d'Alene. Ontdek alle hoogtepunten van Idaho! 

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Ontdek de ontdekkingsreiziger in jezelf!

Laat je verrassen door deze onbekende staat

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know