Highlights of the West - West Amerika

Alle hoogtepunten van West Amerika in één route


West Amerika is één van de meest populaire regio’s in de Verenigde Staten voor het maken van een rondreis. Bezoek in één reis namelijk de meest populaire wereldsteden zoals Los Angeles, San Francisco en Las Vegas. Daarnaast bezoek je unieke en diverse natuurparken, wat dacht je van de Grand Canyon, Arches National Park en Yosemite.

Je hebt verschillende routes die je kunt rijden en dit kan zowel met een huurauto als met een camper.

Je reist door vier staten, van Californië via Arizona, Utah en Nevada weer terug naar Los Angeles. Natuur en cultuur combineren elkaar prima. Bovendien rij je een onvergetelijk route langs de Californische kust. De Highway One brengt je van San Francisco naar Monterey en Morro Bay naar Los Angeles. Vanuit hier pak je het vliegtuig weer terug naar huis. Steeds weer zal je weer versteld staan van de grote verschillen die deze rondreis te bieden heeft, echt waar, dit is West-Amerika op zijn best!

De 'Highlights of the West' bestaat uit vijf voorbeeldroutes:

1. In korte tijd het favoriete rondje, met deze route beleef je de belangrijkse higlights van West-Amerika in een vlot reistempo. 
2. Wat meer tijd? Een rustiger reistempo, met deze route heb je wat meer tijd op topplekken om nóg meer te kunnen beleven. 
3. De optimale route in het Westen, deze rondreis beschouwen wij als de ultieme rondreis door West-Amerika. 
4. Bourgondisch Californië, voor de echte wijnliefhebber. Combineer de highlights van West-Amerika met bezoeken aan de allermooiste wijngaarden van Californië.  
5. Native American Trail, deze route door het Zuid-Westen van de USA laat je oude sporen van Amerikaanse indianen zien, zoals oude nederzettingen en rotswoningen.  


Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

West Amerika op zijn best

Wereldsteden en overweldigende natuur

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know