Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een camperrondreis is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Bike the Golden Gate (voor de rondreis Highlights of the West)
Bike the Golden Gate
Verken de wereldberoemde Golden Gate Bridge per fiets! Voor een ontspannen fietsroute vertrek je vanuit Fisherman’s Wharf, door verschillende stadswijken, naar diverse hoogtepunten. Samen met een gids rijd je langs de kustlijn waarbij je kans maakt op het spotten van dolfijnen in de baai van San Francisco.  Tijdens de fietstour krijg je van een gids alle ins en outs te weten over de stad en haar bezienswaardigheden, zodat er ook een educatief tintje aan het uitje zit! Als kers op de taart steek je de iconische rode brug over, de Golden Gate Bridge! Na de oversteek heb je tijd om op je gemak het schilderachtige Sausalito te verkennen. Per ferry keer je weer terug naar het startpunt van de fietstocht. 
Indicatieprijs:    € 48,- p.p.
Duur:                Circa 3 uur


Antelope Canyon Tour (voor de rondreis Natural Highlights) 

Antelope Canyon TourBen jij tijdens je rondreis in West-Amerika op zoek naar avontuur en natuurpracht? Maak dan een tocht door de Antelope Canyon, vlakbij het plaatsje Page. De Antelope Canyon is echt een natuurwonder. Je kunt samen met een Navajo indiaan als gids een wandeling door de diepe gleuven in de grond maken. Je loopt op de bodem van de kloven en tussen de steile rotswanden. Het zonlicht dat door de gleuven naar binnen schijnt zorgt voor een prachtige lichtinval die de kleuren van de rotsen in vele tinten oranje doet veranderen. De Navajo indiaan brengt je naar de mooiste plekjes in de kloof en zal je meer informatie geven over dit bijzondere natuurwonder. 
Indicatieprijs:    € 38,- p.p. 
Duur:                Circa 1,5 uur 

Niagara Falls Tour en boottocht met de Maid of the Mist (voor de rondreis Highlights of the East)
Niagara FallsJe wordt bij het hotel opgehaald voor een halve dagexcursie naar het natuurwonder Niagara Falls. Bij aankomst in het Niagara Falls State Park stap je aan boord van de Maid of the Mist en vaar je over de Niagara rivier naar de voet van de immens hoge watervallen. Hoe dichter je bij de voet van de Niagara Falls komt hoe spectaculairder de boottocht wordt! Geen zorgen om natte kleren, van de bootmaatschappij krijg je poncho’s. Terug aan land ga je samen met een gids, via allerlei wandelpaden, het park beter verkennen. Je gaat langs bij prachtige uitzichtpunten zoals Crow’s Nest en Prospect Point. Ook ga je naar Goat Island waar je de Cave of the Winds kunt lopen. Dit is een parcours van bruggetjes en trappen waarbij je de Bridal Veil Falls van dichtbij kunt bekijken.   
Indicatieprijs:    € 91,- p.p.
Duur:                Circa 4 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Op aanvraag
advies op maat offerte

Adembenemende routes

Ultieme vrijheid tijdens je rondreis door Amerika

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know