Camperrondreis - Oost of West Amerika

Highlights of the West

1 Aankomst Los Angeles Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Los Angeles. Per transfer ga je naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Los Angeles - Palm Springs 172 km

Vandaag haal je de camper op. De eerste stop is Palm Springs. Een vakantieoord voor de welgestelde reiziger waar je bijvoorbeeld lekker kunt wandelen, golfen, tennissen of paardrijden.

3 Palm Springs - Scottsdale 448 km

Scottsdale is een voorstad van Phoenix. Je vindt hier kunstgalerijen, boetiekjes en vooral ook veel luxe hotels, resorts en kuuroorden.

4 Scottsdale - Grand Canyon 360 km

Een bezoek aan de Grand Canyon is één van de hoogtepunten van deze reis. Bij binnenkomst in het park ontvang je een plattegrond met alle hotspots en diverse routes.

5 Grand Canyon - Page 175 km

De stad Page is je uitvalsbasis deze dag. Je kunt vandaag een bezoek aan Lake Powell brengen en must see’s zijn de Antelope Canyon en de Horseshoe Bend Overlook.

6 Page 0 km

Je kunt hier ook een bezoek aan Glen Canyon Dam brengen. Dit is een van de grootste dammen in de VS. De dam is over de Colorado-rivier heen gebouwd.

7 Page - Monument Valley 196 km

Monument Valley bevindt zich in de noordelijke hoek van het Navajo- Reservaat vlak bij het Four Corners-gebied en is ontstaan door de erosie van de Rockies.

8 Monument Valley - Moab 234 km

Je rijdt door naar Moab in Utah, de thuishaven van Arches en Canyonlands National Park. Je ziet schitterende door natuur gevormde bogen zoals de Delicate Arch.

9 Moab 0 km

Ontdek de Canyonlands, een mooi gebied met aparte rotsformaties en adembenemende uitzichten. Kijk honderden meters naar beneden naar de Colorado River.

10 Moab - Bryce Canyon 400 km

In Bryce Canyon Park bewonder je de ‘hoodoos’, fantastische en kleurrijke vormen van rotsen. Naast verkenning per auto zijn er ook verschillende wandelroutes.

11 Bryce Canyon - Zion 120 km

Volg de borden naar Scenic Drive/Zion Lodge. Langs deze 12 mijl /20 km lange weg door de vallei geniet je van de prachtige natuur, dieren en en valleien.

12 Zion - Las Vegas 258 km

De weg naar de ‘City that never sleeps’ is onvergetelijk. Vanuit de woestijn duikt de bruisende wereldstad ineens op. De natuur maakt plaats voor show, glitter en glamour.

13 Las Vegas 0 km

Je hebt een hele dag om je ogen uit te kijken op bijvoorbeeld ‘The Strip’, in één van de vele casino’s of bezoek een spectaculaire show.

14 Las Vegas - Death Valley 198 km

Amerika, een land van uiterste en dat zegt het contrast tussen Las Vegas en Death Valley heel duidelijk. Je rijdt door een prachtig landschap, het droogste, warmste en laagste park in de USA.

15 Death Valley - Mammoth Lakes 329 km

Tussen de prachtige bergen vind je hier meer dan 100 meren en riviertjes. Je kunt hier vissen, kajakken, paardrijden, fietsen, wandelen en nog veel meer!

16 Mammoth Lakes - Yosemite 66 km

Watervallen, granietrotsen en oerwouden geven vorm aan de schoonheid van Yosemite, wat door veel mensen beschouwd wordt als het mooiste park ter wereld.

17 Yosemite 0 km

Er zijn in dit park verschillende routes te rijden waar je langs mooie uitzichtpunten komt. Hoogtepunten zijn Glacier Point en de Tioga Pass.

18 Yosemite - San Francisco 265 km

Je komt vandaag aan in San Francisco, één van de meest Europese steden. Er zijn veel bezienswaardigheden te voet te bezoeken, vraag een stadsplattegrond in je hotel.

19 San Francisco 0 km

Breng vandaag bijvoorbeeld een bezoek aan Fisherman’s Warf, de Golden Gate Bridge of Alcatraz Island.

20 San Francisco - Monterey 190 km

Monterey is een schiereiland met een eindeloos veel mogelijkheden. Ga het water op, geniet van een wijnproeverij of gewoon een dagje ontspannen aan de kust.

21 Monterey - Morro Bay 228 km

In Morro Bay kun je genieten van een ontspannen dag aan het strand, of breng bijvoorbeeld een bezoek aan Morro Bay State Park.

22 Morro Bay - Los Angeles 325 km

Weer terug in LA! Je kunt deze laatste vakantiedag invullen zoals je wilt. Een bezoek aan Beverly Hills, shoppen op Rodeo Drive of nog een stranddag bij Venice Beach.

23 Vertrek Los Angeles Vlucht

Je levert je camper vandaag weer in en gaat naar de luchthaven. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

Onze camperreizen zijn op aanvraag aangezien er flextarieven voor je camper gelden. Voor ieder budget stellen wij rondreizen op maat samen. Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.


Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Adembenemende routes

Ultieme vrijheid tijdens je rondreis door Amerika

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know