Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Amerika en Canada is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Boottocht walvissen spotten in Boston
walvistour BostonOp korte vaarafstand van de haven van Boston ligt Stellwagen Bank. Een populaire locatie voor het spotten van bultrugwalvissen en vinvissen in hun natuurlijke leefomgeving. Per supersnelle catamaran maak je een vaartocht naar het walvissengebied. Eenmaal bij Stellwagen Bank aangekomen is het goed rondkijken naar walvissen. Houd je verrekijker en camera dicht bij de hand voor wanneer er een walvis boven het wateroppervlak komt. Iedere keer dat je een walvis ziet beleef je een uniek moment!   
Indicatieprijs:     € 48,- p.p.
Duur:                 Circa 3 uur

Niagara Falls Tour inclusief boottocht met de Maid of the Mist
Maiden of the Mist Niagara FallsJe wordt bij het hotel opgehaald voor een halve dagexcursie naar het natuurwonder Niagara Falls. Bij aankomst in het Niagara Falls State Park stap je aan boord van de Maid of the Mist en vaar je over de Niagara rivier naar de voet van de immens hoge watervallen. Hoe dichter je bij de voet van de Niagara Falls komt hoe spectaculairder de boottocht wordt! Geen zorgen om natte kleren, van de bootmaatschappij krijg je poncho’s. Terug aan land ga je samen met een gids, via allerlei wandelpaden, het park beter verkennen. Je gaat langs bij prachtige uitzichtpunten zoals Crow’s Nest en Prospect Point. Ook ga je naar Goat Island waar je de Cave of the Winds kunt lopen. Dit is een parcours van bruggetjes en trappen waarbij je de Bridal Veil Falls van dichtbij kunt bekijken.  
Indicatieprijs:     € 91,- p.p.
Duur:                 Circa 4 uur


EdgeWalk bij de CN Tower
Edgewalk CN TowerDe EdgeWalk is dé perfecte activiteit als je op zoek bent naar de ultieme adrenalinestoot! Je gaat naar één van de hoogste wolkenkrabbers van Toronto, de CN Tower. Op 356 meter hoogte word je in een klimgordel gehesen en met klimtouwen aan een veilige beugel vastgemaakt. Nadat alle veiligheidsonderdelen gecheckt zijn kun je een platform oplopen dat maar één meter breed is. Dit platform gaat de hele toren rond en bevindt zich op het dak van het hooggelegen restaurant. In de openlucht kun je een rondje om de CN Tower lopen en dat biedt je een fantastisch 360 graden uitzicht op Toronto en omgeving. De EdgeWalk is ‘s werelds hoogste rondwandeling dat bevestigd is aan een gebouw. Daarnaast is de prijs voor de EgdeWalk inclusief een kijkje bij het observatiedek en de Glass Floor.      
Indicatieprijs:    € 147,- p.p.
Duur:                Flexibel   

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.665,-
advies op maat offerte

Beleef het beste van Oost-Amerika en Oost-Canada

Combineer deze twee schitterende landen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know