Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Sunshine Luxury - Florida

Verblijf in de beste hotels

1 Aankomst Orlando Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Orlando. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Orlando 0 km

The City of Fun! Orlando is dé stad als het gaat om amusement en entertainment. Er is geen stad in de wereld die zoveel attractieparken en waterparken in de buurt heeft liggen als Orlando.

3 Orlando 0 km

Geniet van een luxe toevluchtsoord zoals bijvoorbeeld de Villas of Grand Cypress. Onovertroffen luxe, ontspanning en recreatie voor jong en oud.

4 Orlando - Clearwater 171 km

De stranden van Clearwater doen de harten van de meeste zonaanbidders sneller kloppen. Deze stranden worden namelijk beschouwd als de mooiste van Amerika!

5 Clearwater - Naples 277 km

Vandaag vertrek je naar Naples, een rijke stad met luxe huizen, genoeg winkelmogelijkheden, golfbanen en prachtige stranden.

6 Naples - Islamorada 305 km

Je vertrekt naar het zuiden richting de Florida Keys. Islamorada is een paradijs voor duik- en snorkelliefhebbers. Nergens ter wereld bevinden zich zo veel vissen in zee als bij Islamorada.

7 Islamorada - Key West 130 km

Bij Key West zul je het ultieme vakantiegevoel ervaren. Wuivende palmbomen, hagelwitte zandstranden en prachtige wateren. De zonsondergang is hier fantastisch!

8 Key West 0 km

Verblijf in een prachtig hotel aan zee, zoals bijvoorbeeld het Hyatt Key West Hotel. Dompel je onder in een onvergelijkbare luxe langs de adembenemende kust van Florida.

9 Key West - Miami 256 km

Vandaag reis je weer naar het noorden, naar de meest bruisende en hippe stad van Florida. Geniet van een luxueus hotel in de omgeving van South Beach, zoals resort The Setai.

10 Miami 0 km

Een bekende hotspot is Ocean Drive, waar mensen lopen te pronken, dure auto’s af en aan rijden, gewoon om gezien te worden. Bovendien is Miami the place to be qua uitgaansmogelijkheden.

11 Miami 0 km

De Art Deco wijk mag je ook zeker niet overslaan bij je bezoek aan Miami. Miami biedt eindeloze winkelmogelijkheden en een trendy nachtleven.

12 Vertrek Miami Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven en levert je huurauto in. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:


Genoemde vanaf-prijzen gelden voor het landarrangement met verblijf in luxe 4 en 5 sterren hotels en zijn exclusief vluchten en autohuur. Maak een afspraak voor meer info, aanpassingen in de routes en een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.450,-
advies op maat offerte

Geniet in stijl van Florida

Maak in luxe een rondreis door Florida

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know