Sunshine Luxury - Florida

Sunshine Luxury


Flaneer over de boulevard van South Beach Miami, geniet van de zonsondergang op Key West, ga zwemmen met dolfijnen en verblijf in de meest luxe resorts. Met de huur van een cabriolet maak je het plaatje helemaal af...ervaar Florida in alle luxe!

Als maatwerkspecialist kunnen we jouw rondreis op tal van manieren samenstellen. We hebben in Florida een aantal bijzondere hotels geselecteerd zoals Loews Miami Beach en het Hyatt Centric Key West Resort. Dit maakt je reis door de Sunshine State echt compleet en ook onvergetelijk en geeft het dat extra luxe tintje. Unieke locaties en service van de hoogste standaard. Je start je reis in Orlando en reist zo naar het zuiden van Florida. Via de Keys reis je door naar Miami waar je de route eindigt en waar je het vliegtuig weer terug naar Nederland neemt.


Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Geniet in stijl van Florida

Maak in luxe een rondreis door Florida

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know