Best of Florida

Florida's klassieke rondreis van kust naar kust


De Sunshine State, met zonovergoten stranden, de grootste attractieparken ter wereld, natuurpracht zoals de Everglades en een stad als Miami. Dit alles maakt Florida tot een ideaal vakantieoord.

Neem uitgebreid de tijd om de attractieparken in Orlando te bezoeken, geniet van de prachtige witte stranden aan de west-kust van Florida, ga op ontdekking tijdens een tocht door de Everglades en ook Key West en Miami ontbreken natuurlijk niet wanneer je door Florida reist.

Florida is aantrekkelijk voor een breed publiek. Het is ook een toffe bestemming om met je hele gezin te bezoeken. En wil je een keer wat anders dan anders. Verleng je vakantie dan met een cruise over de Caribbean.

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

The Sunshine State

Klassieke rondreis van kust naar kust

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know