Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Florida is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Snorkelen & zeilen bij zonsondergang in Key West
Zonsondergang Key West
In de haven van Key West stap je aan boord van een zeilschip en ontmoet je de kapitein. Na het verlaten van de haven vaar je naar een nabijgelegen koraalrif. Van de bemanning krijg je een snorkelset om de magische onderwaterwereld van Key West van dichtbij te bekijken. Tijdens je snorkeltrip zwem je naar koraalriffen waar kleurrijke vissoorten te zien zijn. Na de snorkeltrip droog je jezelf op en geniet je van de zeiltocht. Bij het vallen van de avond verdwijnt de zon langzaam achter de horizon en vaart het zeilschip terug richting de haven. Je bezoek aan Key West is niet compleet als je de wereldberoemde zonsondergang van Key West niet gezien hebt. Vanaf de zeilboot is de zonsondergang een intieme belevenis die je meegemaakt moet hebben!
Indicatieprijs:    € 42,- p.p.
Duur:                Circa 3 uur


Met een watervliegtuig over de skyline van Miami
Watervliegtuig MiamiVlieg over Florida’s meest bruisende stad, Miami, tijdens een 30 minuten durende vlucht. Samen met een ervaren piloot, die je voorziet van informatie, vlieg je over Miami’s skyline met de wolkenkrabbers en over de bekende stranden zoals South Beach. Vergeet zeker je camera niet mee te nemen voor fantastische luchtfoto’s.
Indicatieprijs:    € 140,- p.p.
Duur:                Circa 30 minuten

Blue Man Group Show Universal Resort
Blue Man Group Show
Een show van de Blue Man Group heeft humor, theater, spanning en goede muziek in één! Het bijwonen van deze show zal je een onvergetelijke ervaring bezorgen. Deze groep blauw gekleurde artiesten zullen je voorzien van fantastische live muziek, comedy en acrobatiek optredens. De show te bewonderen in het state-of-the-art theater bij Universal CityWalk Orlando. Het is een avond boordevol entertainment die je niet gauw zult vergeten!
Indicatieprijs:    € 56,- p.p.
Duur:                Circa 1 uur 45 minuten

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 3.933,-
advies op maat offerte

Geniet in stijl van Florida

Maak in luxe een rondreis door Florida

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know