Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Vanaf 2 juni is het weer mogelijk om een afspraak te maken met één van onze reisspecialisten in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Sunshine Luxury - Florida

Sunshine Luxury


Flaneer over de boulevard van South Beach Miami, geniet van de zonsondergang op Key West, ga zwemmen met dolfijnen en verblijf in de meest luxe resorts. Met de huur van een cabriolet maak je het plaatje helemaal af...ervaar Florida in alle luxe!

Als maatwerkspecialist kunnen we jouw rondreis op tal van manieren samenstellen. We hebben in Florida een aantal bijzondere hotels geselecteerd zoals The Setai en het Hyatt Key West Resort. Dit maakt je reis door de Sunshine State echt compleet en ook onvergetelijk en geeft het dat extra luxe tintje. Unieke locaties en service van de hoogtste standaard. Je start je reis in Orlando en reist zo naar het zuiden van Florida. Via de Keys reis je door naar Miami waar je de route eindigt en waar je het vliegtuig weer terug naar Nederland neemt.

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.450,-
advies op maat offerte

Geniet in stijl van Florida

Maak in luxe een rondreis door Florida

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know