Oasis of the Seas

Oasis of the Seas

Op zoek naar een groot avontuur... gevonden!

De Oasis of the Seas is geen cruiseschip waar je aan boord enkel achterover zit. Het is een bestemming op zich, een drijvende stad op zee, met verschillende 'buurten' die je kunt ontdekken. Met haar zestien dekken biedt dit schip plaats aan maar liefst 5400 passagiers. Je kijkt je ogen uit dankzij de revolutionaire inrichting van het schip. Het centrale thema is het Central Park in New York en er is een complete tropische tuin met de lengte van een voetbalveld aangelegd, met kronkelpaadjes, knusse plekjes en veel bloemperken en leibomen.

Het amusement op de Oasis of the Seas is bijzonder. Op de piazza vinden concerten plaats en treden straatartiesten op. Er is zelfs een speciaal Aqua Theater, met het diepste zwembad op zee voor spectaculaire duikvoorstellingen en waterballetten. Maak een wandeling over de Boardwalk met zijn speelhallen en een draaimolen, of wandel langs de boetiekjes en terrassen van de Royal Promenade. Ga van de spectaculaire zipline af, ga surfen op het dek of dineer met de figuren van DreamWorks die ook aan boord zijn. 

 • Eén van de grootste cruiseschepen ter wereld
 • Royal Caribbean
 • Plezier voor jong en oud
Tip!
Christiaan Haans

Geniet van een lunch in 'Central Park', drink een cocktail in de Rising Tide Bar en maak een keuze uit de 15 verschillende restaurants voor heerlijke diners.

Christiaan Haans
| Amerika Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Vanuit Miami cruise je door de Caribbean

Verleng je rondreis met een cruise

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know