Go Florida - Go Cruising

Een bezoek aan Florida combineren met een cruise!


Sluit je bezoek aan Florida af met een cruise door de Caribbean. Vanuit Fort Lauderdale, Miami, Port Canaveral en Tampa is het mogelijk om aan boord te stappen van één van de prachtige schepen die door dit gebied varen. Je vaart bijvoorbeeld naar de Oost- of West Caribbean, ontdekt de Bahamas of vaart naar Mexico. 

We hebben de beste cruisespecialisten in huis die je precies weten te vertellen welk schip en welke vaarroute het beste bij jouw wensen past. Voor zowel jong als oud is dit een heerlijke manier om je vakantie af te sluiten. Je beleeft een droomvakantie op zee.

Populaire vaarroutes vanuit Florida:
-Oost Caribbean
-West Caribbean
-Bahama's
-Panamakanaal

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Vanuit Miami cruise je door de Caribbean

Verleng je rondreis met een cruise

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know