Spice up your trip!

Een rondreis door Florida is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

SeaWorld Orlando
Seaworld Orlando
Maak kennis met de fantastische onderwaterwereld in SeaWorld Orlando! SeaWorld is een pretpark en dolfinarium in één! De absolute hoogtepunten van dit park zijn de bekende orka-show en de achtbaan genaamd Kraken. Dit is de hoogste, snelste en langste achtbaan van Orlando. Durf jij dit aan? Zowel jong als oud vermaakt zich met het bewonderen van de aquariums waar dolfijnen in spelen en haaien angstaanjagend rondzwemmen. Dit is het ultieme dagje uit voor jong en oud! 
Indicatieprijs:    € 77,- p.p.
Duur:                Dagentree

4-daagse combi-ticket voor de Disneyparken
Combiticket Disney
Met dit combi-ticket kun je 6 fantastische Disneyparken bezoeken in 4 dagen tijd. Je hebt de keuze uit de themaparken Magic Kingdom, Epcot, Disney’s Hollywood Studios, Disney’s Animal Kingdom en de waterpretparken Disney’s Blizzard Beach en Disney’s Typhoon Lagoon. Naar welk park ga jij als eerst? Dit is ideaal wanneer je meerdere dagen in Orlando verblijft en wanneer je wilt genieten van meerdere Disneyparken, want met dit combi-ticket bespaar je dan een hoop geld. Behalve combi-tickets voor 4 dagen zijn deze ook beschikbaar voor 2, 3 en langer dan 4 dagen.
Indicatieprijs:    € 400,- p.p.
Duur:                4 dagen


Discovery Cove Orlando
Discovery Cove
De meest indrukwekkende plek om met dolfijnen te zwemmen is Discovery Cove in Orlando! In de prachtige themapark gaat het vooral om de interactie tussen mens en dier. Het hoogtepunt in dit park is het zwemmen, spelen en lachen met de dolfijnen. Ook het snorkelen tussen pijlstaartroggen is een populaire attractie. Discovery Cove is een all-inclusive park waarbij het zwemmen met dolfijnen en het eten en drinken in de prijs is inbegrepen. Door de grote populariteit van dit park mogen er maximaal 1000 personen per dag naar binnen, je doet er dus verstandig aan om vooraf te reserveren!
Indicatieprijs:    € 170,- p.p.
Duur:                Dagentree

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl


Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Attractieparken, spannende tochten en strand

Plezier voor het hele gezin in Florida

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know