Family Fun - Florida

Family Fun: Florida's met de Kids


Florida is een ideale bestemming in Noord-Amerika om samen met je kinderen te ontdekken! De grote hoeveelheid aan attractieparken, een spannende tocht door de Everglades op zoek naar krokodillen of even heerlijk op het strand ontspannen... de kinderen zullen het fantastisch vinden!

Jullie reis begint in Orlando, de City of Fun! Je hebt een oneindige keuze aan pretparken, voor ieder kind (maar ook volwassenen...) een droomstart van je vakantie. Wat dacht je van de Universal Studio's, Walt Disney World! Vervolgens reis je via de kustlijn naar het zuiden en geniet je van strand, zee en heerlijk eten en drinken. Je sluit de reis in Miami af waar je samen op avontuur gaat in Everglades National Park

Door goede hotels te kiezen, die voorzien zijn van faciliteiten voor jong en oud, zorgen we ervoor dat je na een dag van activiteiten en reizen lekker kunt genieten. 

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Attractieparken, spannende tochten en strand

Plezier voor het hele gezin in Florida

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know