Top 10 attractieparken

Top 10 attractieparken

Top 10 attractieparken

Op 01 August 2019.

De beste attractieparken ter wereld voor 2019 zijn wederom bekend gemaakt door de TripAdvisor Travelers Choice Awards. Maar liefst 7 van de 10 parken in de Top 10 zijn in Amerika te vinden.

Of je nu met je gezin op reis bent, samen met de kids, of je bent met zijn tweeën op rondreis? Tijdens een bezoek aan een attractiepark is plezier voor alle leeftijden gegarandeerd.

#1 Universal’s Islands of Adventure - Orlando, Florida
#2 Magic Kingdom - Orlando, Florida
#3 Universal Orlando Resort - Orlando, Florida
#4 Disney's Animal Kingdom - Orlando, Florida
#5 Le Puy du Fou - Les Epesses, Frankrijk
#6 Universal Studios Hollywood - Los Angeles, Californië
#7 Tivoli Tuinen - Kopenhagen, Denemarken
#8 EuropaPark - Rust, Duitsland
#9 The Island in Pigeon Forge - Pigeon Forge, Tennessee
#10 SeaWorld Orlando - Orlando, Florida

Verderop in de lijst komen nog meer Amerikaanse parken voorbij: #12 – Disneyland Park in Anahaheim, Califiornië | #13 - Dollywood in Pigeon Forge, Tennesse | #15 – Disney’s Hollywood Studios in Orlando, Florida | #16 – Silver Dollar City in Branson, Missouria | #18 – Disney’s California Adventure Park in Anaheim, Californië | #22 – Fun Spot America Kissimmee in Kissimmee, Florida

Wil jij een park bezoeken tijdens je rondreis? Vraag ons dan om wat meer informatie. Is het bijvoorbeeld verstandig om vooraf al een ticket te reserveren of is dat niet noodzakelijk? Wij delen graag onze eigen ervaringen met je zodat je je dagen op reis zo optimaal mogelijk kunt benutten.