Las Vegas met je knip dicht..

Las Vegas met je knip dicht..

Las Vegas met je knip dicht..

Op 25 May 2018.

Las Vegas kent ontzettend veel bezienswaardigheden waar je een flinke duit geld voor moet neertellen, geld moet tenslotte rollen in Vegas. Maar sommige attracties zijn gratis! Wij delen deze gratis attracties graag met je.

Gratis tour door een chocoladefabriek
In de Ethel M chocoladefabriek zijn gratis rondleidingen te volgen. Bekijk vol bewondering hoe ze hier van cacaobonen bijvoorbeeld M&M’s maken! Na afloop van de rondleiding krijg je zelfs een gratis chocoladepakket mee om te proeven, wie wil dat nou niet?

De Bellagio fonteinshow
Vlakbij de Strip ligt een groot openbaar waterbassin voor het Bellagio Hotel. Op de bas van de muziek komen de waterfonteinen tot leven en veranderen ze van vorm en kleur, een prachtig schouwspel! De starttijden van de fonteinshows verschillen per dag. Check daarom voor je bezoek aan Vegas goed hoe laat dit waterspektakel begint.

Citytrip in Vegas
Bezoek naast Las Vegas óók nog drie andere wereldsteden! Het stadgevoel van Parijs, Venetië en New York zijn namelijk ook in Las Vegas te ervaren. De Eiffeltoren, het Vrijheidsbeeld en de kanalen van Venetië zijn allemaal in Las Vegas te bewonderen.

Circus Circus
Dit beroemde thema hotel geeft dagelijks gratis circusvoorstellingen weg. Verwacht geen uitgebreide shows. Het zijn allemaal korte voorstellingen van acrobaten die hun trukendoos open doen!

Vulkaanuibarsting Mirage Hotel
In de omgeving van het beroemde Mirage Hotel kom je in tropische sferen terecht. Tussen alle palmbomen en watervallen is er een vulkaan te ontdekken. Op standaard tijden wordt er voor het hotel een uitbarsting van de vulkaan uitgevoerd. Een belevenis op zich en helemaal gratis!

Muzikaal vertier in Fermont Street
’s Avonds begint deze bekende straat in het centrum van Vegas te veranderen in één groot toneel! Straatartiesten zijn op elke hoek van de straat te vinden en DJ’s spelen hun platen op podiums. Bovendien worden er video’s op het overdekte dak van Fermont Street afgespeeld. Wanneer deze videoshow begint kijken alle bezoekers adembenemend naar boven om te genieten van dit spektakel.