Combineer Canada en Amerika

Combineer Canada en Amerika

Combineer Canada en Amerika

Op 02 May 2019.

Waarom kiezen wanneer je beide landen goed kunt combineren tijdens een rondreis door Noord Amerika. Zowel in het oosten als in het westen zijn er mooie routes uit te stippelen.

American & Canadian Rockies
Start je reis bijvoorbeeld inPortland, Oregon. Verken deze mooie regio met haar bekende ‘seven wonders’ zoals de Painted Hills en Mount Cook. Reis vervolgens omhoog en bezoek de stad Seattle met haar bekende Space Needle. Vanuit hier passeer je de grens en bezoek je Vancouver. Dan heb je de keuze om Vancouver Island in je route op te nemen. Ontdek hier de prachtige natuur, schilderachtige dorpjes en geniet van een whalewatchingtour. Wanneer je wat minder tijd hebt reis je meteen vanuit Vancouver verder British Columbia en Alberta in en bezoek je o.a. de prachtige parken Banff en Jasper. Deze route reis je door de American en Canadian Rockies. Echt prachtige wegen trakteren je op geweldige panorama uitzichten.

Highlights of the East
Begin deze reis een paar dagen in de Big Apple. Even acclimatiseren en dan reis je naar Cape Cod en nog zo’n toffe stad, Boston. Hierna rijd je door naar de spectaculaire Niagara Falls en hier passeer je de grens en rij je het Canadese Ontario in. Stippel je favoriete route uit via bijvoorbeeld Toronto, Montreal naar Quebec uit. Ben je een echte natuurliefhebber? Dan bezoek je in Amerika de White en Green Mountains en reserveer je in Canada een paar nachten in het prachtige Sacacomie.


Er zijn zoveel leuke combinaties te maken. Afhankelijk van je tijd en je budget maak je keuzes en is er een onvergetelijke reis samen te stellen die precies bij jullie reiswensen past.

Dus kiezen hoeft niet meer. Noord Amerika wacht op jou.