Travel Texas

Alle hoogtepunten van Texas in één route


In het zuiden van de Verenigde Staten ligt de tweede grootste staat van het land: Texas! Dompel jezelf onder in de Texaanse cultuur door een keer te overnachten op een authentieke cowboyranch, schuif aan tafel voor een grote steak op een typische Texaanse barbeque, voel je een cowboy aan de bar van een saloon en beleef de Mexicaanse invloeden die merkbaar zijn in grote steden zoals Houston en Dallas. Omarm de ietwat alternatieve cultuur en je ervaart een onvergetelijke rondreis! 

Je hebt verschillende routes die je kunt rijden en dit kan zowel met een huurauto als met een camper

Leer alles over ruimtevaart in 'Space City' Houston, bekijk in Fort Worth de 'longhorn' die symbool staan voor Texas, sta aan de rand van gigantisch diepe canyons in Big Bend National Park én volg de weg naar 'Is This The Way to Amarillo'. Wat je ook gaat beleven, dit is Texas, howdy! 

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Roadtrippen in Texaanse sferen

Cowboys, BBQ & Pick-ups

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know