Music Cities & Texas

Music Cities & Texas


Maak een reis door de muziekhistorie van de Zuidelijke Staten van Amerika en laat je verrassen door de Texaanse cultuur. Start je rondreis in Atlanta en ondervind in iedere stad die je op je route aandoet het unieke karakter van een stad. Zo is Nashville dé stad voor liefhebbers van countrymuziek, vind je op iedere straathoek in New Orleans jazzmuziek én draait het in Memphis om de blues en soul. Ga op pad en beleef in iedere stad een nieuw muziekavontuur! 

Je hebt verschillende routes die je kunt rijden en dit kan zowel met een huurauto als met een camper

Nadat je de populairste muzieksteden van Amerika hebt bezocht is het tijd om door te reizen naar Texas, de tweede grootste staat van de USA. Leer alles over ruimtevaart in 'Space City' Houston, bekijk in Fort Worth de 'longhorn' die symbool staan voor Texas en overnacht bij een authentieke cowboyranch! 

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Bekijk hier onze voorbeeldreizen

Voel de 'vibe' in het diepe Zuiden en verblijf op een Ranch

Een reis door de muziekhistorie en Texaanse cultuur

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know